Nieuw boek: ‘Het zwarte boek van de uren’ uit de de succesvolle reeks ‘De witte stad’

Nieuw boek: ‘Het zwarte boek van de uren’ uit de de succesvolle reeks ‘De witte stad’

Nieuw boek: ‘Het zwarte boek van de uren’ uit de de succesvolle reeks ‘De witte stad’

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Op 19 juli verschijnt het alweer het vierde deel van de succesvolle reeks ‘De witte stad’ van de Spaanse schrijver Eva García Sáenz de Urturi. Van de Witte stad-serie zijn al 150.000 boeken verkocht waarbij elk boek veel spanning en personages om mee mee te leven heeft. Ook ‘Het zwarte boek van de uren’ is weer een heerlijke mix van thriller, cultuur en geschiedenis. Het boek is HIER alvast te reserveren.

Voormalig inspecteur Unai López de Ayala -alias Kraken- krijgt een anoniem telefoontje dat alles zal veranderen aan wat hij denkt te weten over zijn familie. Hij heeft een week de tijd om het legendarische ‘Zwarte boek van de uren’ te vinden, een exclusief bibliografisch juweel, en dan zal zijn moeder niet sterven. Zijn moeder, die al tientallen jaren op het kerkhof rust. Hoe is dat mogelijk? Er volgt een race tegen de klok tussen Victoria en Madrid om het belangrijkste criminele profiel van zijn leven te maken, een profiel dat het verleden voor altijd kan veranderen. Wat als je moeder de grootste vervalser van oude boeken aller tijden was?

‘Het zwarte boek van de uren’ is het vierde deel van de Witte stad reeks en zal op 19 juli (2022) verschijnen. Het boek heeft 304 pagina’s en is HIER alvast te reserveren.

De schrijver Eva García Sáenz de Urturi (1972) werd geboren in Vitoria (Baskenland) en woont sinds haar vijftiende in Alicante, waar ze aan de universiteit werkt. Haar eerste boek heeft ze in eigen beheer uitgegeven en het werd online een grote bestseller. De trilogie van de witte stad verschijnt in het Spaans bij Planeta en deze boeken zijn inmiddels in alle vormen en via alle platforms een fenomenale bestseller geworden ook in de Nederlandse taal.

Eerder verschenen al ‘Witte stad 1: De stilte van de witte stad’ dat HIER te bestellen is; ‘Witte stad 2: De riten van het water’ dat HIER te bestellen is; ‘Witte stad 3: De heren van de tijd’ dat HIER te bestellen is.

Ga naar de inhoud