Port Aventura opent 8 juli terwijl Terra Mítica in 2020 gesloten blijft

Port Aventura opent 8 juli terwijl Terra Mítica in 2020 gesloten blijft
Beeld: 123rf

Port Aventura opent 8 juli terwijl Terra Mítica in 2020 gesloten blijft

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het bekendste pretpark van Spanje is PortAventura dat op 8 juli haar deuren zal openen. Dat doet het pretpark van Woody Woodpecker gelegen aan de Costa Dorada wel met maatregelen en een beperkte capaciteit maar deze zomer kan men genieten van de attracties, achtbanen en shows in Port Aventura en Ferrari Land. Aan de Costa Blanca heeft men echter besloten om het pretpark Terra Mítica dit jaar niet meer te openen.

Op 8 juli zullen de deuren van het bekendste pretpark van Spanje Port Aventura opengaan. Er zullen binnen het park voor zowel het personeel als de bezoekers wel veel corona-maatregelen gelden zoals het verplicht dragen van mondkapjes, de social distance van 1,5 meter en diverse hygiënische maatregelen. Daarnaast wordt de temperatuur van alle gasten bij zowel de hotels als de pretparken gecontroleerd.

In de parken PortAventura en Ferrari Land zelf mag slechts 30% van de normale toegestane capaciteit van bezoekers aanwezig zijn. Om ervoor te zorgen dat er non-stop een circulatie van aanwezige bezoekers is heeft PortAventura World een nieuwe systeem bedacht voor de aanschaf van entreekaarten.

Terra Mítica

Het pretpark van de Costa Blanca is Terra Mítica, gelegen bij Benidorm. Maar de directie heeft besloten dit park voor de rest van 2020 gesloten te houden om de installaties te verbeteren. Terra Mítica zal dus pas in 2021 weer opengaan om het pretpark om te toveren tot een luxe macro resort.

Andere pretparken

Het pretpark Parque Warner Madrid opent op 22 juni haar deuren voor dit seizoen. Isla Mágica in Sevilla zal op 4 juli openen terwijl het pretpark PuyduFou bij Toledo op 18 juli haar deuren zal openen.

Wat er precies gaat gebeuren met de bekende waterparken in Spanje is nog niet bekend omdat er strikte maatregelen gelden bij zwembaden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.