Kortingsdagen bij Amazon, AliExpress en PcComponentes in Spanje

Kortingsdagen bij Amazon, AliExpress en PcComponentes in Spanje
Beeld: Freepik

Kortingsdagen bij Amazon, AliExpress en PcComponentes in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanaf maandag 21 juni kunnen geïnteresseerden in Spanje weer volop van kortingen genieten bij de kortingsdagen van verschillende online webwinkels. We hebben het dan over de ‘Amazon Prime Days’ op 21 en 22 juni, de ‘PcDays’ van de webwinkel PcComponentes van 20 tot en met 27 juni en de ‘Promoción de Junio’ voor de Premium klanten van de Chinese gigant AliExpress van 21 tot en met 25 juni.

De in Spanje zeer populaire Amerikaanse webwinkel Amazon viert vanaf maandag 21 juni vanaf 00.00 uur en op 22 juni tot 23.59 uur de wereldbekende ‘Amazon Prime Days’ met miljoenen kortingen exclusief voor de Prime leden van Amazon. Deze kortingsdagen vinden ook plaats in andere landen waaronder Nederland en België.

In navolging van Amazon heeft de Chinese webwinkel AliExpress ook kortingsdagen voor hun Premium klanten bedacht. Het gaat om de ‘Promoción de Junio’ dagen van maandag 21 juni 00.00 uur tot en met vrijdag 25 juni 23.59 uur, drie dagen langer dus dan Amazon. Deze kortingsdagen vinden ook plaats in andere landen waaronder Nederland en België.

Maar ook bij de in Spanje zeer populaire webwinkel PcComponentes zit men dit jaar niet stil en heeft men de ‘PcDays’ bedacht. Deze beginnen eerder dan de overige kortingsdagen op zondag 20 juni om 22.00 uur en duren ook nog eens langer tot en met zondag 27 juni 23.59 uur. Deze kortingsdagen zijn exclusief voor Spanje omdat dit een Spaanse webwinkel is.

Bij het Spaanse warenhuis El Corte Inglés zijn ze ook al begonnen met hun speciale online zomerkortingen onder de naam ‘Descuentos TOP’ die al op 17 juni zijn gestart en doorgaan tot en met donderdag 24 juni. Tijdens deze dagen kun je kortingen krijgen op de grote merkartikelen tot wel 40%.

Zomerkortingen

Om het extra aantrekkelijk te maken voor de consumenten beginnen deze week ook nog eens de zomerkortingen in Spanje, een traditionele drie maanden durende periode van vele kortingen in allerlei winkels maar met name in kleding en schoenenwinkels waar men de ‘Rebajas de verno’ viert.  

Traditiegetrouw beginnen deze zomerkortingen op 1 juli maar veel winkelketens zijn net zoals andere jaren eerder begonnen met hun ‘rebajas’ tot wel 70%.

Ga naar de inhoud