Slapen en koken in het landhuis van de ‘Macarena’ zangers Los del Rio in Andalusië

Slapen en koken in het landhuis van de ‘Macarena’ zangers Los del Rio in Andalusië
Beeld: Airbnb

Slapen en koken in het landhuis van de ‘Macarena’ zangers Los del Rio in Andalusië

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SEVILLA – Wat wil je nog meer, kooklessen volgen met de zangers van de ‘Macarena’ en overnachten in het typisch Andalusische landhuis van de zangers van dit wereldbekende lied, Los del Rio. Dat is vanaf 28 juni mogelijk via Airbnb om te vieren dat 25 jaar geleden de ‘Macarena’ op nummer 1 stond in de Amerikaanse hitlijsten.

Daar gaan we, zing maar mee: “Dale a tu cuerpo alegría Macarena. Que tu cuerpo es pa` darle alegria y cosa buena. Dale a tu cuerpo alegría Macarena. Ehhhh, Macarena”. Dat is de wereldberoemde tekst die samen met het even zo wereldberoemde aanstekelijke dansje de wereld rondging, alweer 25 jaar geleden.

Los del Río is een zangduo bestaande uit Rafael Ruíz en Antonio Romero Monge. In 1996 scoorden ze een wereldwijde nummer 1-hit met het nummer ‘Macarena’, wie kent het niet want het aanstekelijke deuntje en dansje zorgden samen met de speciale Bayside Boys remix voor een wereldhit.

Overnachten

Het is nu mogelijk om in de prachtige Andalusische Finca van Los del Rio in Utrera (Sevilla) te overnachten. Dat kan vanaf 28 juni via Airbnb gereserveerd worden op airbnb.com/macarena. Maar wees er snel bij want overnachten kan slechts twee nachten van 3 tot en met 5 augustus 2021 om de exacte datum dat ‘Macarena’ op nummer 1 stond in de Verenigde Staten te vieren. 

Er kunnen slechts vier personen overnachten voor 25 euro per nacht. De gelukkigen krijgen daarna privéles om het Macarena dansje zo goed mogelijk te dansen, kunnen samen met Los del Rio in de karaoke zaal zingen of hun gitaren bespelen, doen mee met de virtuele kookles zoals hieronder omschreven en genieten van de exclusieve gelegenheid om van alle voorzieningen in het landhuis gebruik te mogen maken.

Kookles

Om te vieren dat het 25 jaar geleden is dat ‘Macarena’ meer dan 14 opeenvolgende weken de nummer 1 plek in de Amerikaanse hitlijsten werd, nodigt Los del Rio je uit om met mee te doen aan de Online Cooking Experience waar we twee typisch Andalusische gerechten zullen bereiden, allemaal op het ritme van Heey Macarena!

gedurende 60 minuten zullen we samen koken, dansen en zingen en enkele geheimen delen over hoe we uiteindelijk zo’n aanstekelijke hit uit de jaren 90 hebben gemaakt, aldus de hosts Los del Rio. Onder begeleiding van onze vriend en professionele lokale chef, Vicky, koken we twee typisch Andalusische gerechten: een verfrissende gazpacho en kikkererwten met spinazie…lekker, zo is te lezen op Airbnb

Om af te sluiten hebben we een muzikale verrassing voor je voorbereid… ben je er klaar voor? Oh ja, maak je geen zorgen als je geen Spaans spreekt, dit wordt een echt meeslepende ervaring in de Spaanse cultuur, waarbij zowel Engelse als Spaanse talen worden gemengd, met onze kok en co-host Vicky die ervoor zal zorgen dat een internationaal publiek volledig kan deelnemen.

Meer informatie over deze speciale 25 euro kostende 60 minuten durende kookles van Los del Rio is HIER te lezen. UPDATE: Helaas is deze kookles inmiddels alweer volgeboekt maar ongetwijfeld zullen er meer data volgen.

Ga naar de inhoud