Search
menu
Search

Tweede ACTION-winkel geopend in Madrid regio

Tweede ACTION-winkel geopend in Madrid regio
Beeld: ingezonden / ACTION

Tweede ACTION-winkel geopend in Madrid regio

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Nederlandse keten ACTION is bezig met het uitbreiden van de winkels in Spanje met in enkele weken tijd vijf nieuwe winkels erbij waardoor het totaal aantal ACTION vestigingen is gestegen naar 18. De nieuwste winkel is deze donderdag geopend in de Madrid regio, meer concreet in Torrejón de Ardoz, wat de tweede winkel is in deze regio na de opening in februari dit jaar in Alcalá de Henares.

De nieuwe ACTION-winkel is gelegen aan de Calle Hierro 38-40 en heeft een winkeloppervlakte van 973 vierkante meter en beschikt ook over een parking met maximaal 170 parkeerplaatsen. De andere ACTION-winkel in deze regio is sinds februari 2023 gevestigd in Alcalá de Henares.

ACTION heeft nu achttien winkels in Spanje gelegen in de autonome regio’s Catalonië, Valencia regio, Murcia regio en Madrid regio. Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION-winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de betaalbaarste prijs.

ACTION in Spanje

Op 17 februari 2022 begon het ACTION-avontuur in Spanje met de eerste winkel in Girona. Daarna volgden drie andere winkels in Sabadell (3 maart 2022), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart 2022) en Figueres (14 april 2022). Daarna werd het lange tijd stil maar kreeg de Spaanse ACTION-website in september 2022 een nieuwe impuls en kwam er een ACTION-app in Spanje.

Uiteindelijk kwam er op 3 november 2022 een nieuwe ACTION winkel bij in Tarragona, wat de vijfde ACTION winkel van Catalonië en Spanje werd. Op 16 februari 2023 werd de zesde ACTION winkel geopend in Alcalá de Henares, wat de eerste winkel was buiten Catalonië. Deze werd op 2 maart 2023 gevolgd door een tweede winkel buiten Catalonië, de achtste in Spanje en de eerste in de Murcia regio waar Alcantarilla werd gekozen om een ACTION te openen.

Op 22 maart werd de eerste winkel in de Valencia regio geopend in Villarreal (Castellón) gevolgd door een tweede winkel in Sagunto (Valencia) en een winkel in Vilafranca del Penedès (Barcelona), gevolgd door de achtste winkel in Catalonië in Sant Fruitós de Bages bij Manresa (Barcelona). Op 29 juni 2023 werd de tweede winkel in de Murcia regio geopend. Op 6 juli 2023 werd de winkel in Elche aan de Costa Blanca geopend en op 8 juli 2023 opende de winkel in Premia de Mar in de provincie Barcelona. Op 13 juli opende een winkel in Petrer, de derde ACTION in de provincie Alicante. OP 20 juli 2023 werd de tweede ACTION van de Madrid regio geopend in Torrejón de Ardoz. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud