Duurste appartementen van 2 miljoen euro in InTempo Benidorm verkocht

Duurste appartementen van 2 miljoen euro in InTempo Benidorm verkocht
Beeld: Intempo.es

Duurste appartementen van 2 miljoen euro in InTempo Benidorm verkocht

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De verkoop van de appartementen in de InTempo wolkenkrabber in Benidorm gaat volgens de promotor goed. Sterker nog, de twee duurste appartementen van elk twee miljoen euro zijn verkocht. Verder is de helft van de 256 appartementen verkocht, 60 procent aan buitenlanders en 40 procent aan Spanjaarden. Verwacht wordt dat de sleutels vanaf september afgegeven kunnen worden.

In 2006 begon men met de planning en eerste bouw maar vanwege de crisis van 2008, faillissementen, meerdere problemen en vertragingen is het pas 15 jaar later in september 2021 dat het bijna 200 meter hoge InTempo appartementencomplex in Benidorm opengaat.

De twee duurste appartementen van elk twee miljoen euro bevinden zich in de ‘diamant’ in het hoge centrale punt tussen de twee torens in. Deze twee appartementen zijn door Spanjaarden gekocht terwijl de eigenaren van de appartementen tussen de 2e en 37e verdieping 60 procent Spanjaarden en 40 procent buitenlanders zijn.

InTempo is de tweede hoogste wolkenkrabber waar mensen in wonen van Europa en met 198 meter (of 204,5 meter) en 47 (of 49) verdiepingen de hoogste van Spanje. Het gebouw zelf is erg opvallend vanwege de twee goudkleurige torens en diamant bovenin.

Appartementen zijn tussen de 75 en 95 m2 groot en hebben twee slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich appartementen tussen de 70 en 80 m2 groot met een slaapkamer. Tussen de 2e en 37e verdieping bevinden zich appartementen tussen de 74 en 95 m2 met twee slaapkamers terwijl vanaf verdieping 38 de appartementen drie of vier slaapkamers hebben en 120 tot 230 m2 groot zijn.

Vanaf de 22e verdieping zijn de prijzen van de appartementen hoger terwijl op de verdiepingen 46 en 47 er gemeenschappelijke zones komen met een gym, jacuzzi, zwembad en chill out zones.

Ga naar de inhoud