Search
menu
Search

Rafael Nadal en Cristiano Ronaldo openen restaurant in Valencia

Rafael Nadal en Cristiano Ronaldo openen restaurant in Valencia
Beeld: TATEL Restaurants / web

Rafael Nadal en Cristiano Ronaldo openen restaurant in Valencia

Tatel, het restaurant van Rafael Nadal en Cristiano Ronaldo, opent op vrijdag 22 september haar deuren in het centrum van Valencia. Tatel is een uniek project dat in 2014 werd gelanceerd door de partners Manuel Campos Guallar, Abel Matutes Prats, Rafael Nadal en Cristiano Ronaldo. Het zal het vijfde restaurant van beide sporters worden.

Volgens het bedrijf is deze nieuwe vestiging van ‘Grupo Mabel Hospitality’ een toevoeging aan de iconische Spaanse restaurants die ook gevestigd zijn op Ibiza, Beverly Hills, Doha, het vlaggenschip Madrid en binnenkort ook Mexico City. Deze opening past binnen de wereldwijde expansiestrategie van de keten en heeft als gemeenschappelijk kenmerk de uitzonderlijke culinaire ervaring met professionele service, op unieke locaties en begeleid door livemuziek, shows en DJ’s.

Wat betreft het culinaire aanbod, zal Tatel Valencia in dezelfde karakteristieke lijn van de groep blijven, maar er wordt ook met een knipoog gekeken naar de lokale en regionale gastronomie die overal ter wereld gewaardeerd wordt. Groenten uit de moestuin of de klassieke Valenciaanse paella zijn enkele van de speciale gerechten die te vinden zijn in Tatel Valencia.

Wat betreft animatie en entertainment, zorgt Tatel Valencia elke avond voor livemuziek met een gevarieerd muzikaal aanbod dat varieert van coverbands en flamenco ensembles tot DJ-shows van internationale artiesten.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?