Search
menu
Search

Vanaf 4 november nieuw seizoen ‘Droomhuis Gezocht’ met Spanje in de eerste aflevering

Vanaf 4 november nieuw seizoen ‘Droomhuis Gezocht’ met Spanje in de eerste aflevering
Beeld: Casalunya / web

Vanaf 4 november nieuw seizoen ‘Droomhuis Gezocht’ met Spanje in de eerste aflevering

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Op vrijdag 4 november om 20.30 uur start bij de Nederlandse Omroep MAX op NPO 1 het nieuwe seizoen van ‘Droomhuis Gezocht’. En in dat seizoen gaan Carrie en Dionne in de eerste aflevering meteen al naar Spanje, om precies te zijn naar de Costa Dorada waar Diana en Sandor op zoek zijn naar hun droomhuis in hun geliefde Cambrils of omgeving. De local expert en makelaar bij Casalunya, Hieke Voorberg, helpt met de zoektocht naar de ideale woning en laat de omgeving zien.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht gaat bijna van start. Vanaf vrijdag 4 november om 20.30 uur bij MAX op NPO 1 helpen Carrie ten Napel en Dionne Stax Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. In de eerste aflevering staan Diana en Sandor centraal. Zij zoeken, met hulp van presentatrice Dionne, een nieuw onderkomen in de omgeving van de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada. Collega Carrie laat zien wat er in de omgeving zoal te doen is.

De Casalunya-makelaar Hieke Voorberg woont en werkt al jaren in Tarragona en laat Carrie het oude Romeinse Tarraco zien. Want de populaire (vakantie) Catalonië is veel meer dan de stad Barcelona alleen. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar de Costa Dorada. Zij het vanwege het Romeinse erfgoed in Tarragona stad, de fantastische dorpsfeesten, de gouden stranden en de fantastische betaalbare tweede woningen op steenworp afstand van zee.

Tijdens de uitzending van Omroep MAX die op 4 november om 20.30 live te zien is of via Uitzending Gemist, vertelt Hieke Voorberg, die eerst verknocht was aan Barcelona, waarom ze toch voor Tarragona heeft gekozen. Tijdens de uitzending vertelt ze over het amfitheater, het Romeinse aquaduct en de castellers (de menselijke kastelen). Ook vertelt ze over hoe het is om in deze Mediterrane stad te wonen.

En dat allemaal omdat Diana en Sandor een droomhuis zoeken in of nabij Cambrils. Makelaar Hieke zegt dat ze uiteraard nog niks mag verklappen over de uitzending en of het stel er in slaagt een woning te vinden.

casalunya2
Beeld: Casalunya / web

Tekst Omroep MAX

Aflevering 1 – Spanje – vrijdag 4 november om 20.30 uur bij MAX op NPO 1
Sandor en Diana zijn verknocht aan Cambrils, een gebied tussen Barcelona en Valencia. Er is geen massatoerisme, het is goed bereikbaar vanaf Nederland en het is er vrijwel altijd zonnig. Sandor heeft de half-Spaanse Diana kennis laten maken met deze plek, nadat hij er vroeger veelvuldig met de caravan kwam. Sinds de vader van Diana is overleden, is de droom concreter geworden. Zijn nalatenschap wordt ingezet ten behoeve van het budget: 350.000 euro. Dionne laat het stel drie potentiële huizen zien. Ondertussen neemt Carrie een kijkje in Tarragona. De stad was ooit het Barcelona van Spanje. Tussen de overblijfselen uit de Romeinse tijd ontdekt Carrie hoe ‘castellers’ worden gebouwd. Ook een bezoek aan Siurana staat op de planning; één van de mooiste dorpjes van Catalonië.

Tijdens aflevering 2 op vrijdag 11 november gaat het programma naar Zweden en in aflevering 3 op 18 november gaat Droomhuis Gezocht op zoek naar een woning in Italië.

Casalunya is hét full service makelaarskantoor gespecialiseerd in de verkoop van unieke woningen in het hogere segment. Vanuit de Oud-Romeinse kuststad Tarragona verkoopt Casalunya de meest exclusieve villa’s op de mooiste plekken aan de Costa Dorada. ga voor meer informatie naar Casalunya.nl.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?