Seizoen drie van Het (Spaanse) Dorp keert terug naar Spanje

Seizoen drie van Het (Spaanse) Dorp keert terug naar Spanje
Beeld: RTL4

MADRID – Vanwege het grote succes van de tweede editie van het programma Het Dorp dat in 2019 opgenomen werd in het Andalusische dorp Polopos, heeft men besloten opnieuw naar Spanje te trekken voor de derde editie. Het Spaanse Dorp: ??? wordt opnieuw opgenomen in een nu nog onbekend dorp ergens in Spanje en zal uitgezonden worden tijdens de zomermaanden dit jaar.

Het Spaanse Dorp: Polopos was voor RTL4 erg succesvol en ook de kijkers waren zeer tevreden. Misschien komt het door de Spaanse taal, de Spaanse sfeer of de nabijheid waardoor het makkelijk is om het dorp te bezoeken of wellicht waren het de leuke kandidaten dat de producers hebben besloten opnieuw naar Spanje te trekken voor seizoen drie van Het Dorp.

Terwijl bijna alle deelnemers van Het Spaanse Dorp: Polopos nog wonen in het bergdorp in de provincie Granada hebben met name de winnaars Thysa en Wijnand Polopos op de kaart gezet en is het een toeristische attractie geworden, meer dan het Italiaanse dorp Ollolai op het eiland Sardinië dat de hoofdrol speelde in de eerste editie van Het Dorp.

Via een Instagram bericht heeft Blue Circle Casting een bericht geplaatst waarin men koppels oproept zich aan te melden voor het derde seizoen van Het Dorp. Aanmelden kan via DEZE LINK.

Als we op de website van RTL4 kijken dan zien we een foto van een wit dorpje met veel olijfbomen in de omgeving. Dat geeft aan dat het programma wellicht opnieuw in Andalusië wordt opgenomen, zoals in de provincie Jaén, Córdoba of …. WIE HERKENT HET DORP OP DE FOTO?

LEES HIER al onze artikelen over Polopos.

MENING: Waar moet volgens jou het derde seizoen van Het Dorp opgenomen worden? Andalusië, Balearen, Canarische Eilanden, Extremadura, Catalonië, Valencia regio, Asturië, Galicië, Castilië en León, Castilla-La Mancha, Aragón …..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

4
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
leo

Mooi dan kan ik dat programma eindelijk eens een keer volgen omdat het nieuws erover ruim op tijd is waarvoor dank.

Martin Hamer

Zuheros
14870 Zuheros, Córdoba, Spanje

Fred

Klopt dit is Zuheros en Córdoba

Ramon

Leuk! De omgeving is echt prachtig. We kijken uit naar het avontuur dat dit bij ons in de buurt is.
Groeten, Ramon van https://justfly.nl

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.