Granada heeft een IKEA Diseña winkel en afhaalpunt gekregen

Granada heeft een IKEA Diseña winkel en afhaalpunt gekregen
Beeld: IKEA Diseña Granada

Granada heeft een IKEA Diseña winkel en afhaalpunt gekregen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – De opening van de IKEA Diseña winkel komt wellicht niet op het beste moment vanwege alle corona-maatregelen maar de nieuwste kleine stadsversie van een IKEA is geopend in Granada. De IKEA vestiging werd geopend in het Centro Comercial Nevada Shopping winkelcentrum van Granada.

Tot nu toe moesten de inwoners van Granada stad en omgeving zich verplaatsen naar Málaga om naar de IKEA te gaan maar sinds maandag 18 januari kan men dichter bij huis shoppen. De IKEA vestiging is niet zo groot als een normale IKEA winkel en het concept is ook anders maar het brengt de IKEA wel dichter bij huis.

In de IKEA Diseña winkel werken 14 personen die persoonlijk kunnen bijstaan om alles voor de slaapkamer, keuken en woonkamer te kopen. Zo kan men kasten, bedden, matrassen, banken, stoelen, tafels etc, bestellen en in mindere mate bekijken. Er is namelijk slechts een kleine showroom in de 115 m2 meter grote winkel waar ook de IKEA hebbedingetjes te vinden zijn.

De winkel is voorlopig geopend tussen 10 en 18 uur omdat de huidige corona-maatregelen andere openingstijden in Andalusië niet toestaan. De IKEA Diseña winkel bevindt zich op de eerste verdieping van het winkelcentrum Centro Comercial Nevada Shopping, tegenover de Primark.

In datzelfde winkelcentrum heeft IKEA in de parkeergarage S1 ook een afhaalpunt gecreëerd waar online of in de IKEA Diseña winkel in hetzelfde winkelcentrum gekochte spullen opgehaald kunnen worden.

Met de nieuwe opening van de IKEA Diseña vestiging in Granada is het totaal van deze winkels in Spanje gestegen naar 25 winkels.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.