Lionel Messi koopt een nieuw hotel in Sotogrande aan de Costa de La Luz

Lionel Messi koopt een nieuw hotel in Sotogrande aan de Costa de La Luz
Beeld: Google Streetview / Screenshot

Lionel Messi koopt een nieuw hotel in Sotogrande aan de Costa de La Luz

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

CÁDIZ – De Paris Saint Germain en voormalig FC Barcelona speler Lionel Messi heeft een nieuw hotel gekocht in Spanje. Het is alweer zijn zesde hotel dat de Argentijnse voetballer samen met de Majestic Hotel Group koopt. Andere hotels zijn te vinden in Sitges, Ibiza, Mallorca, Baqueira-Beret en Andorra.

Lionel Messi heeft met zijn Majestic Hotel Group er een nieuw zomers hotel bij nadat hij al een hotel aan de Costa Barcelona heeft in Sitges, op de Balearen is vertegenwoordigd op Ibiza en Mallorca en in de wintersport actief is in Baqueira-Beret en Andorra. Nu komt daar zijn zesde hotel als investering bij, dit keer in het luxe Sotogrande aan de Costa de la Luz in de provincie Cádiz.

Net zoals bij de andere vijf hotels wordt het nieuwe hotel in Sotogrande verkocht onder de naam MIM Hotels en zal het de naam MIM Sotogrande Club Marítimo krijgen. De bedoeling is dat dit nieuwe hotel gelegen in de jachthaven van Sotogrande in april 2022 open moet gaan met 45 luxe kamers, twee restaurants, een wellnesscentrum en een terras.

Hotels Messi

Lionel Messi heeft onder de naam ‘Majestic i Messi Hotels’ (MiM) inmiddels vijf boutique hotels in Sitges (Barcelona), op Mallorca, op Ibiza (Balearen), in Baqueira (Lleida), in Andorra en dan nu nieuw in Sotogrande

  • 2022: Hotel Club Marítimo De Sotogrande in Sotogrande, provincie Cádiz (MiM Sotogrande).
  • 2021: Hotel A Casa Canut Gastronòmic in Escaldes-Engordany in Andorra (MiM Andorra).
  • 2020: Hotel Himalaia Baqueira by Pierre Vacances Premium in Baqueira Beret in de Valle de Aran (Lleida) (MiM Baqueira).
  • 2019: Hotel Sea Fun Fona in s’Illot op het eiland Mallorca (MiM Mallorca).
  • 2018: Hotel Es Vivé in Ses Figueretes op Ibiza (MiM Ibiza Es Vivé).
  • 2017: Hotel Avenida Sofia in Sitges, provincie Barcelona. (MiM Sitges).
  • Bezoek HIER de website van MiM Hotels.
Ga naar de inhoud