Search
menu
Search

Magic World is de nieuwe naam van Marina d’Or in Castellón

Magic World is de nieuwe naam van Marina d'Or in Castellón
Beeld: via canva.com

Magic World is de nieuwe naam van Marina d’Or in Castellón

De vakantiestad Marina d’Or behoort tot het verleden. Het beroemde complex ondergaat een grondig renovatieproces dat niet alleen de faciliteiten beïnvloedt, maar ook de iconische naam. Zo zal het vakantieresort in de gemeente Oropesa del Mar (provincie Castellón) voortaan Magic World heten. Deze naamsverandering is aangekondigd door de nieuwe eigenaren van het complex, Magic Costa Blanca en Grupo Fuertes, en zal van kracht zijn wanneer het in juni opnieuw zijn deuren opent.

Welkom in Magic World, maak je klaar voor een nieuwe wereld vol fantasie en plezier, is te lezen op de website van het resort. Voor hun verblijf kunnen klanten kiezen tussen vakantieappartementen (met een maximumcapaciteit van zes personen) of tot vijf verschillende hotels: Hotel Magic Inn 3, Hotel Magic Fantasy 4, Hotel Magic Games 4, Hotel Magic Sports 4 en Hotel Balneario 5.

De accommodaties van Magic World zijn ontworpen om aan alle wensen te voldoen. Of je nu met het hele gezin komt, met je partner op een romantisch uitje bent of gewoon wat qualitytime met vrienden doorbrengt, er is voor ieder wat wils.

Naast de accommodaties zelf valt er in Magic World genoeg te beleven voor jong en oud. Zo kun je je uitleven in het waterpretpark Polynesia, met wildwaterbanen, zwembaden en kinderzones. Voor de echte adrenalinezoekers is er Magic Land, met achtbanen, ziplines en nog veel meer.

In Play Zone Park vind je klassieke arcadespellen tot virtual reality-ervaringen. Verder zijn er elke dag optredens en shows met dansers, acrobaten en goochelaars om je te vermaken. ’s Avonds kun je de bloedstollende vuurshow bezoeken of je op de dansvloer storten in een van de vele clubs en discotheken.

Magic World biedt entertainment voor alle leeftijden, zowel overdag als ’s nachts. Overdag kun je genieten van kleurrijke optochten door de straten met praalwagens, karakters, mascottes, dansers en veel muziek. ’s Avonds vinden er indrukwekkende shows plaats met acrobaten, dansers, goochelaars en meer.

Na de shows barst het nachtleven los in de vele gezellige pubs, bars en discotheken van het complex. Met livemuziek, DJ’s en entertainment is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt genieten van een rustig drankje of tot in de late uurtjes wilt feesten, in Magic World kan het allemaal …. volgens de website!

Ga naar de inhoud