Eerste fast Ferry op aardgas gaat route Dénia-Ibiza-Palma de Mallorca varen

Eerste fast Ferry op aardgas gaat route Dénia-Ibiza-Palma de Mallorca varen
Beeld: Balearia

Eerste fast Ferry op aardgas gaat route Dénia-Ibiza-Palma de Mallorca varen

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – De allereerste Fast Ferry ter wereld die alleen op aardgas vaart gaat deze zomer de route Dénia op het Spaanse vasteland met het eiland Ibiza en daarna de haven van Palma op Mallorca afleggen. De eerste keer dat de Eleanor Roosevelt zal varen is in de maand april.

Rederij Balearia heeft de wereldwijde primeur door met de eerste Fast Ferry op aardgas te gaan varen tussen het Spaanse vasteland en de Balearen eilanden. Met de indienstneming van deze innovatieve catamaran beloofd rederij Balearia duurzaamheid, digitalisering en een comfortabele en snelle service. 

De rederij heeft 90 miljoen euro geïnvesteerd in deze snelle veerboot met een capaciteit van 1.200 passagiers en 450 auto’s. Aan boord zijn alle voorzieningen die aan boord van een ferry te vinden zijn zoals bars, restaurants, bioscoop etc.

De fast Ferry heeft de naam Eleanor Roosevelt gekregen als eerbetoon aan de Amerikaanse schrijfster en moet het nieuwe vlaggenschip worden van de Spaanse rederij. 

Naast dat deze snelle catamaran eco-efficiënt is, is het schip ook luxe voor de reizigers want comfort en veiligheid zijn ook belangrijk geweest bij het ontwerp van het schip.

Niet alleen is er een modern interieur met comfortabele stoelen met meer ruimte onderling, ook heeft de nieuwe catamaran hoogtechnologische innovaties die beweging, trillingen en lawaai aanzienlijk verminderen wat het comfort van de passagiers tijdens de overtocht ten goede komt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.