Man in Lloret de Mar overleden in zee na mislukte reddingspoging hond

Man in Lloret de Mar overleden in zee na mislukte reddingspoging hond
Beeld: Canva

Man in Lloret de Mar overleden in zee na mislukte reddingspoging hond

GIRONA – Aan de Costa Brava zorgt het weer nu al dagen voor een wilde zee met hoge golven en dat kan zeer gevaarlijk zijn. Zo blijkt maar weer eens in Lloret de Mar waar een 46-jarige inwoner om het leven is gekomen tijdens een reddingspoging van een hond die niet meer uit zee wist te komen. Uiteindelijk lukte het de hond om op het strand te geraken maar de man overleed ter plaatse.

Een 46-jarige inwoner van de populaire kustplaats Lloret de Mar is door verdrinking om het leven gekomen. Dat gebeurde rond 21 uur ‘s avonds na zijn reddingspoging van een hond die in zee was geraakt bij het Fenals strand. Tijdens de poging om de hond te redden kon de man zelf door de sterke stroming en hoge golven niet meer uit het water komen en dat werd hem fataal.

De man verdronk, kon uit zee gehaald worden maar wist het ondanks diverse pogingen hem te reanimeren het toch niet te overleven. Het was zijn partner die de autoriteiten waarschuwde. De hond daarentegen wist op eigen kracht uit zee te komen maar de heldendaad werd de man fataal.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.