skip to Main Content
De knappe agent van de Guardia Civil die voor aardig wat commotie zorgt op Twitter
Guardia Civil / Twitter

De knappe agent van de Guardia Civil die voor aardig wat commotie zorgt op Twitter

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Guardia Civil / Twitter

MADRID – De sociale media medewerkers van de politie afdelingen in Spanje staan erom bekend goed hun werk te doen. We hebben het hier over de Community Managers van de Policía Nacional en de Guardia Civil die met dagelijkse berichten op Facebook, Twitter en andere netwerken de volgers informeren over van alles en nog wat. Dit keer was het de beurt aan een agent van de Guardia Civil die voor aardig wat commotie heeft gezorgd, met name onder de vrouwelijke volgers.

Afgelopen 15 april plaatste de Community Manager (CM) van de Guardia Civil het onderstaande bericht op Twitter met de tekst “Aunque por fuera nos veas vestidos de uniforme por dentro no somos diferentes a ti” of in het Nederlands “Ondanks dat je ons van de buitenkant in uniform ziet, van binnen zijn we hetzelfde als jou”. Als begeleiding plaatse deze CM een foto van een agent in uniform, een knappe agent wel te verstaan. Oordeel zelf 🙂

Het duurde niet lang of dit bericht werd veel gedeeld op Twitter waarbij er meer dan 11. 000 mensen dit leuk vinden en er meer dan 4.400 opmerkingen op die ene foto en dat ene bericht kwamen. Daarnaast is de Guardia Civil ook veel gebeld door mensen die graag willen weten wie deze knappe agent is maar uiteraard hebben ze dat niet bekend gemaakt.

Deze Guardia Civil agent is echter niet de enige die het “gemaakt” heeft op de sociale media want er zijn wel vaker berichten geweest waarbij een mannelijke agent een hoofdrol speelde vanwege zijn uiterlijk. Voor alle vrouwelijke (en wellicht ook mannelijke) lezers een overzicht van enkele van deze “knappe” maar tegelijkertijd ook professionele agenten. Oh ja, er zit een agent tussen van de Guardia Civil die eigenlijk geen agent is maar een acteur … kun jij raden wie dat is? 😉

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Haha, er zitten wel een aantal heren bij die er goed, of zelfs meer dan goed, uitzien. Maar … ik houd niet van baard en snor in ‘real life’ dus de meeste vallen af. Houd het wel bij m’n eigen Harry (uiteraard zonder baard of snor 😉 )

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken