Search
menu
Search

ACTION opent tweede winkel in Valencia regio en zevende winkel in Catalonië

ACTION opent tweede winkel in Valencia regio en zevende winkel in Catalonië
Beeld: Ingezonden / ACTION

ACTION opent tweede winkel in Valencia regio en zevende winkel in Catalonië

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Nederlandse winkelketen ACTION heeft deze week de tweede winkel in de Valencia regio geopend en opent ook de zevende winkel in Catalonië. Deze nieuwe openingen volgen op de geopende winkels in Villarreal (Castellón), Alcantarilla (Murcia) en Alcalá de Henares (Madrid regio). Met de opening van deze twee nieuwe ACTION-winkels, heeft de Nederlandse keten alweer 11 winkels in Spanje.

Op zaterdag 22 april wordt in Sagunto (Valencia) de nieuwste ACTION-winkel in de Valencia regio geopend. Het is de tiende winkel in Spanje, maar de tweede winkel in de Valencia regio nadat eerder al de winkel in Villarreal (Castellón) werd geopend. Maar ACTION opent op zaterdag 22 april ook een nieuwe winkel in Catalonië, om precies te zijn in Vilafranca del Penedés (Barcelona), wat de zevende winkel in Catalonië en de elfde winkel in Spanje is.

De nieuwe vestiging van Sagunto bevindt zich in het winkelcentrum L’Epicentre, heeft een oppervlakte van bijna 1.000 vierkante meter en heeft een parkeerplaats met 60 plaatsen voor haar klanten. Aan de andere kant zal de winkel in Vilafranca 1.217 vierkante meter hebben, gelegen aan Carrer De La Riera Gran nummer 1 en zal deze beschikken over een parkeerplaats met 56 plaatsen voor haar klanten. Beide winkels zijn geopend van 9:00 tot 21:30 uur, van maandag tot en met zaterdag.

Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de meest betaalbare prijs.

ACTION in Spanje

Ongeveer één jaar geleden op 17 februari 2022 werd de eerste ACTION winkel in Spanje geopend. Dat gebeurde in Girona. Daarna volgden drie andere winkels in Sabadell (3 maart 2022), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart 2022) en Figueres (14 april 2022). Daarna werd het lange tijd stil maar kreeg de Spaanse ACTION website in september 2022 een nieuwe impuls en kwam er een ACTION-app in Spanje.

Uiteindelijk kwam er op 3 november 2022 een nieuwe ACTION winkel bij in Tarragona wat ook de vijfde ACTION winkel van Catalonië en Spanje werd., gevolgd door de zesde winkel in Catalonië die op 21 januari werd geopend in Terrassa.

Op 16 februari 2023 werd de zevende ACTION winkel geopend in Alcalá de Henares wat de eerste winkel was buiten Catalonië. Deze werd op 2 maart 2023 gevolgd door een tweede winkel buiten Catalonië, de achtste in Spanje en de eerste in de Murcia regio waar Alcantarilla werd gekozen om een ACTION te openen. Op 22 maart werd de eerste winkel in de Valencia regio geopend in Villareal (Castellón) gevolgd door een tweede winkelen Sagunto (Valencia) en een zevende winkel in Catalonië in Villafranca del Penedés (Barcelona).

Ga naar de inhoud