Nederlandse film ‘F*ck de Liefde’ deel 2 is op Ibiza opgenomen en nu op Netflix te zien

Nederlandse film ‘F*ck de Liefde’ deel 2 is op Ibiza opgenomen en nu op Netflix te zien
Beeld: SpanjeVandaag

Nederlandse film ‘F*ck de Liefde’ deel 2 is op Ibiza opgenomen en nu op Netflix te zien

IBIZA – In 2019 werd de film F*ck de Liefde op Curaçao opgenomen maar voor het vervolg is men dichter bij huis gebleven. F*ck de Liefde 2 is namelijk grotendeels op Ibiza opgenomen dus dat zal voor veel Ibiza-gangers die Netflix hebben een feest van herkenning worden.  

De Nederlandse romantische komedie F*ck de Liefde 2, het vervolg op de succesvolle 2019 bioscoopfilm F*ck de Liefde, is sinds vrijdag 20 mei wereldwijd op Netflix te zien. Het is een feel-good film om even los te schakelen van de dagelijkse problemen en even weg te dromen bij het Spaanse eiland Ibiza. Uiteraard is het weer een liefdesverhaal met dezelfde acteurs en actrices als in de eerste F*ck-film.

Het verhaal begint met Lisa die na een stukgelopen relatie terugkeert naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s oma vertelt Kiki haar dat ze gaat trouwen. Maar dat gebeurt uiteraard niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op het Spaanse party-eiland Ibiza. 

De vakantie loopt (zoals verwacht) voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht. Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. 

Al met al een relaxte feel-good romantische komedie waar je niet teveel bij na hoeft te denken en gewoon van kunt genieten op Netflix.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.