Search
menu
Search

Duncan komt voor concerten naar Spanje

Oeps ... foto ontbreekt!

Duncan komt voor concerten naar Spanje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Duncan Laurence heeft op Instagram diverse nieuwe concertdata aangekondigd waaronder ook twee concerten in Spanje. De Spaanse fans van Duncan zullen echter nog wel even moeten wachten want de songfestivalwinnaar zal pas op 18 november optreden in Barcelona en op 19 november in Madrid.

Dat zijn dan ook meteen de enige concertdagen in Spanje tijdens de Duncan Laurence EU Tour 2019, aldus de door Duncan op Instagram geplaatste foto. De optredens in Spanje worden aangeduid als ‘New show’ en zijn extra data die bij de lange lijst zijn gekomen. Samen met concerten in diverse andere landen zoals in Italië en ook een extra show in Antwerpen.

In de week van het songfestival kondigde de zanger van het winnende lied ‘Arcade’ al aan dat hij een Europese tour zou gaan doen en het lijkt erop dat deze nu al succesvol is want er komen steeds nieuwe data, steden en landen bij.

Duncan Laurence zal in Barcelona op 18 november op het podium in de club Razzmatazz staan. In Madrid zal het optreden op 19 november plaatsvinden op het podium van Moby Dick.

https://www.instagram.com/p/By1_J6Roc-o/

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?