Duncan komt voor concerten naar Spanje

Duncan komt voor concerten naar Spanje
Beeld: Archieffoto

Duncan komt voor concerten naar Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Duncan Laurence heeft op Instagram diverse nieuwe concertdata aangekondigd waaronder ook twee concerten in Spanje. De Spaanse fans van Duncan zullen echter nog wel even moeten wachten want de songfestivalwinnaar zal pas op 18 november optreden in Barcelona en op 19 november in Madrid.

Dat zijn dan ook meteen de enige concertdagen in Spanje tijdens de Duncan Laurence EU Tour 2019, aldus de door Duncan op Instagram geplaatste foto. De optredens in Spanje worden aangeduid als ‘New show’ en zijn extra data die bij de lange lijst zijn gekomen. Samen met concerten in diverse andere landen zoals in Italië en ook een extra show in Antwerpen.

In de week van het songfestival kondigde de zanger van het winnende lied ‘Arcade’ al aan dat hij een Europese tour zou gaan doen en het lijkt erop dat deze nu al succesvol is want er komen steeds nieuwe data, steden en landen bij.

Duncan Laurence zal in Barcelona op 18 november op het podium in de club Razzmatazz staan. In Madrid zal het optreden op 19 november plaatsvinden op het podium van Moby Dick.

https://www.instagram.com/p/By1_J6Roc-o/

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.