skip to Main Content
Duncan komt voor concerten naar Spanje
Archieffoto

Duncan komt voor concerten naar Spanje

MADRID – Duncan Laurence heeft op Instagram diverse nieuwe concertdata aangekondigd waaronder ook twee concerten in Spanje. De Spaanse fans van Duncan zullen echter nog wel even moeten wachten want de songfestivalwinnaar zal pas op 18 november optreden in Barcelona en op 19 november in Madrid.

Dat zijn dan ook meteen de enige concertdagen in Spanje tijdens de Duncan Laurence EU Tour 2019, aldus de door Duncan op Instagram geplaatste foto. De optredens in Spanje worden aangeduid als ‘New show’ en zijn extra data die bij de lange lijst zijn gekomen. Samen met concerten in diverse andere landen zoals in Italië en ook een extra show in Antwerpen.

In de week van het songfestival kondigde de zanger van het winnende lied ‘Arcade’ al aan dat hij een Europese tour zou gaan doen en het lijkt erop dat deze nu al succesvol is want er komen steeds nieuwe data, steden en landen bij.

Duncan Laurence zal in Barcelona op 18 november op het podium in de club Razzmatazz staan. In Madrid zal het optreden op 19 november plaatsvinden op het podium van Moby Dick.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken