Search
menu
Search

De eeuwige handdoek-leg en reserveer-mijn-ligstoel oorlog in Spanje op video’s

De eeuwige handdoek-leg en reserveer-mijn-ligstoel oorlog in Spanje op video's
Beeld: Canva

De eeuwige handdoek-leg en reserveer-mijn-ligstoel oorlog in Spanje op video’s

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – Het is voor veel Spanjegangers die tijdens hun vakantie in hotels verblijven geen ongewoon gezicht. De ligstoelen bij het zwembad die vanaf het eerste moment bezet worden door handdoeken en van alles en nog wat behalve door mensen die liggen te zonnen. Dit fenomeen is vastgelegd op video en op Tik Tok geplaatst waar miljoenen mensen deze Spaanse handdoekenoorlog tussen het personeel en hotelgasten hebben bekeken. Bekijk onderaan dit artikel nog veel meer leuke video’s.

Al voor de opening van de ‘swimming pool area’ staan zonaanbidders in de rij om hun handdoek neer te leggen op hun meest geliefde ligbedjes. Eenieder die in een toeristenhotel geweest is heeft het al eens gezien. In de volksmond zegt men vaak dat het Britten en Duitsers zijn die door hun handdoek op een ligstoel te leggen deze reserveren terwijl ze zelf pas vaak veel later of soms helemaal niet gebruik maken van de gereserveerde ligstoel.

Sommige hotels tolereren dit niet meer en laten het personeel de ongebruikte handdoeken weghalen, en dat is door de onderstaande Tik Tok gebruiker vastgelegd op video. Geen ongewoon gezicht dus bij veel Spaanse hotels maar klaarblijkelijk wel iets waar veel mensen graag naar kijken.

Overigens is dit niet de eerste keer (en zeker ook niet de laatste keer) dat het handdoekje-leg fenomeen op video is vastgelegd. Dat gebeurde enkele jaren geleden ook al zoals hieronder te zien is. Wil ook jij een succesvolle video op je sociale media, plaats dan de handdoek-oorlog, altijd een kijkcijferkanon.

@mandsandrands #Granhoteltenerife #poolsunbeds #nosavingsunbedsbypool #GranhotelCosta Adeje #costaadeje #towels #hotelsecurity #Britsonholiday #germansonholday #dutchonholiday ♬ Unstoppable – Sia
@mandsandrands #tenerife #pool #sunbedsaving #towelson sunbeds #hotelsecurity #GranHotelCostaAdeje #granhoteltenerife ♬ Unstoppable – Sia
Ga naar de inhoud