ACTION opent eerste winkel in noordwest Spanje in Ribadeo in Galicië

ACTION opent eerste winkel in noordwest Spanje in Ribadeo in Galicië
Beeld: Action / ingezonden

ACTION opent eerste winkel in noordwest Spanje in Ribadeo in Galicië

Action opent de eerste winkel in het noordwesten van Spanje, om concreet te zijn in de stad Ribadeo in de provincie Lugo, in Galicië. Het wordt de eerste Action winkel in Galicië, maar het zal alweer de 37e vestiging in heel Spanje zijn.

Het feit dat de vorige huurder, Maxi Día, klanten had verloren na de opening van andere supermarktketens zoals Mercadona en Lidl biedt kansen voor Action om in te spelen op de behoefte van de consument. Met de eigen parkeerplaats en de belofte van lage prijzen en een gevarieerd assortiment, hoopt Action een nieuwe impuls te geven aan de winkelervaring in Ribadeo.

De keuze voor Ribadeo als locatie voor de eerste vestiging in het noordwesten van Spanje is niet toevallig. De strategische ligging van de gemeente maakt Ribadeo tot een aantrekkelijke plek voor bedrijven. Deze aantrekkingskracht weerspiegelt zich in de ontwikkeling van het Vilar-gebied, waar grote winkels als Eroski, Decathlon, Jysk, Mercadona en Lidl gevestigd zijn, waardoor de concurrentie en het aanbod voor de klant toenemen.

Action is een toonaangevende winkelketen die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment non-food producten tegen lage prijzen. Met de opening van hun eerste winkel in Galicië en daarmee ook de 37e winkel in Spanje, breidt Action haar aanwezigheid in Spanje verder uit en brengt ze haar unieke formule naar het noordwesten van Spanje.

Action biedt een revolutionaire winkelervaring met een constante stroom van nieuwe producten. Elke week worden er 150 nieuwe artikelen geïntroduceerd, waardoor het assortiment altijd verrassend en actueel blijft. Dit garandeert een relevante selectie die aan alle behoeften en voorkeuren van klanten voldoet.

Een van de grootste troeven van Action is haar betaalbare prijzen. Met meer dan 1500 artikelen voor minder dan één euro en meer dan twee derde van het assortiment voor minder dan twee euro, maakt Action hoogwaardige producten toegankelijk voor iedereen.

Het assortiment van Action omvat 14 verschillende categorieën, van speelgoed en ambachten tot huishoudelijke artikelen, tuinartikelen, doe-het-zelfproducten en voedingsmiddelen. Met 6000 verschillende producten is er voor elk wat wils, waardoor Action een one-stop-shop is voor alle non-food behoeften.

Action heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere Action-fans die niet dicht bij een van de winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen, je kunt wel wensenlijstjes maken. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud