Gezocht: reizigers om met een gratis camper Spanje en Europa te ontdekken

Gezocht: reizigers om met een gratis camper Spanje en Europa te ontdekken
Beeld: Indie Campers / Facebook

MADRID – Een internationaal bekende camperverhuurder is op zoek naar diverse reizigers die met de camper die gratis ter beschikking wordt gesteld tussen 3 september en 5 oktober delen van Europa en Spanje te ontdekken. In feite gaat het om een reclamecampagne onder de noemer ‘Endless Summer’ om de zomer uit te rekken.

Het is nog mogelijk om tot 7 augustus jezelf aan te melden bij Indie Campers om mee te doen met de loting van koppels (tot 3 personen) om met een gratis aangeboden camper 8 tot 10 dagen rond te rijden op een van de zes door het bedrijf samengestelde routes.

Er zijn zes routes door het camperverhuurbedrijf samengesteld die de kandidaten die uiteindelijk de loting winnen en door een jury zijn gekozen zullen gaan rijden met een gratis campervan. Daarbij dienen de deelnemers videoverslagen en verhalen te schrijven die dan gebruikt worden door Indie Campers om deze op internet te delen.

In Spanje zijn twee routes te vinden: van Lyon naar Barcelona en een route van Barcelona naar Porto in Portugal. Deze twee ‘Spaanse’ routes zijn in feite 2 van de 6 etappes van een camper route die begint op 3 september in Split (Kroatië) en eindigt op 5 oktober in Lissabon (Portugal).

  • Etappe 1: Split (Kroatië) – Venetië (Italië) tussen 3 en 6 sept.
  • Etappe 2: Venetië (Italië) – München (Duitsland) tussen 8 en 11 sept.
  • Etappe 3: München (Duitsland) – Lyon (Frankrijk) tussen 14 en 17 sept.
  • Etappe 4: Lyon (Frankrijk) – Barcelona (Spanje) tussen 19 en 22 sept.
  • Etappe 5: Barcelona (Spanje) – Porto (Portugal) tussen 25 en 29 sept.
  • Etappe 6: Porto – Lissabon (Portugal) tussen 2 en 5 okt.

Aanmelden kan via deze website waarbij je op papier en op video iets over jezelf dient te vertellen en uit moet leggen waarom jij deze routes zou moeten rijden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

10
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Tom

Als je goed leest in de karige info, zie je dat je niet over de volle tijd alles vergoed krijgt van de auto. (Tol en brandstof) De eerste tijd heb je geen brandstof nodig, want de tank zit immers vol. De kans is groot dat je hem ook afgetankt weer moet inleveren. Het proeft bijna het zelfde als de gratis Hotel overnachtingen advertentie die je vaak aan de Costa Blanca in de krantjes ziet staan. Lees je dan even verder, ontdek je dat je wel verplicht word gesteld om de maaltijden in het Hotel te nuttigen met een minimaal bedrag… Lees verder »

Alice

Ik sluit me graag aan bij de rest. Er is totaal geen enkele duidelijkheid over een trip. Zou graag meedoen, maar graag wat meer uitleg.

Ingrid

Van Barcelona naar Porto daar wil ik graag een vidroverslag over maken ik zit part time in een rolstoel onze oudste zoon zal de rolstoel duwen. Ik schat zo in dat in de camper 3 volwassenen en een opvouwbare rolstoel passen.

Emanuel

Het lijkt mij geweldig nu ik met pensioen ben, om Europa te ontdekken en al het mooie te zien en cultuur te snuiven.

Sylvia Dolački

Goedenavond, mijn eerste reactie: leuk, doen! Dan las ik de commentaren en dacht hmmm, is inderdaad niet duidelijk wat vergoed wordt! In principe hebben we interesse, tijd maar niet de financieele mogelijkheden. Dus… what to do?

Harry

Diesel? Is al helemaal fout! En de risico’s wil je niet kennen.

Gea

Waarom geen “diesel” schoonste auto die er is.

Elwemo

Te veel verplichtingen. Niets voor mij dus!!

Ruud

Klinkt helemaal niet aantrekkelijk. Alles voorgekauwd verplicht en aan het werk gezet worden. Vraag mij af of de diesel wel vergoed wordt.

Fred

Is gewoon een verkapte reclame rit, zoiets is goedkoper dan een spotje op TV dus een win win situatie. Daar moet je als gewone burger helemaal niet aan beginnen aangezien er geen vrijheid in doen en laten is.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.