Gezocht: reizigers om met een gratis camper Spanje en Europa te ontdekken

Oeps ... foto ontbreekt!

Gezocht: reizigers om met een gratis camper Spanje en Europa te ontdekken

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Een internationaal bekende camperverhuurder is op zoek naar diverse reizigers die met de camper die gratis ter beschikking wordt gesteld tussen 3 september en 5 oktober delen van Europa en Spanje te ontdekken. In feite gaat het om een reclamecampagne onder de noemer ‘Endless Summer’ om de zomer uit te rekken.

Het is nog mogelijk om tot 7 augustus jezelf aan te melden bij Indie Campers om mee te doen met de loting van koppels (tot 3 personen) om met een gratis aangeboden camper 8 tot 10 dagen rond te rijden op een van de zes door het bedrijf samengestelde routes.

Er zijn zes routes door het camperverhuurbedrijf samengesteld die de kandidaten die uiteindelijk de loting winnen en door een jury zijn gekozen zullen gaan rijden met een gratis campervan. Daarbij dienen de deelnemers videoverslagen en verhalen te schrijven die dan gebruikt worden door Indie Campers om deze op internet te delen.

In Spanje zijn twee routes te vinden: van Lyon naar Barcelona en een route van Barcelona naar Porto in Portugal. Deze twee ‘Spaanse’ routes zijn in feite 2 van de 6 etappes van een camper route die begint op 3 september in Split (Kroatië) en eindigt op 5 oktober in Lissabon (Portugal).

  • Etappe 1: Split (Kroatië) – Venetië (Italië) tussen 3 en 6 sept.
  • Etappe 2: Venetië (Italië) – München (Duitsland) tussen 8 en 11 sept.
  • Etappe 3: München (Duitsland) – Lyon (Frankrijk) tussen 14 en 17 sept.
  • Etappe 4: Lyon (Frankrijk) – Barcelona (Spanje) tussen 19 en 22 sept.
  • Etappe 5: Barcelona (Spanje) – Porto (Portugal) tussen 25 en 29 sept.
  • Etappe 6: Porto – Lissabon (Portugal) tussen 2 en 5 okt.

Aanmelden kan via deze website waarbij je op papier en op video iets over jezelf dient te vertellen en uit moet leggen waarom jij deze routes zou moeten rijden.

Ga naar de inhoud