Plaats met City Shapes Spaanse steden of monumenten aan je muur

Plaats met City Shapes Spaanse steden of monumenten aan je muur
Beeld: City Shapes

Plaats met City Shapes Spaanse steden of monumenten aan je muur

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – La bella España heeft vele prachtige steden, herkenbare straatjes en unieke iconen die we graag bezoeken en een plekje in ons hart hebben. Daarom hebben de broers Tim en Chris iets bedacht om die oude, kale muur te bedekken: City Shapes! Houten wanddecoraties die eruit springen in je interieur en jouw liefde voor die ene stad laten zien.

Vanuit hun eigen werkplaats in Nederland creëren ze zelf skylines, stadskaarten, iconen en unieke houten wereldkaarten. Zo hebben ze houten skylines van de bekende Nederlandse steden, zoals Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, maar ook van bijvoorbeeld Barcelona, Madrid en Valencia. 

Op de skyline van Barcelona prijken o.a. de Torre Glòries, Camp Nou, de Sagrada Familia en La Pedrera, bij de skyline van Madrid staat het Monumento a Alfonso XII en Santa María la Real de la Almudena er mooi op en laat de skyline van Valencia met onder andere L’Oceanogràfic, het Ciudad de las Artes y las Ciencias en El Miguelete het beste van de stad zien. 

In het aanbod kun je ook citymaps ofwel stadsplattegronden vinden van o.a. Barcelona of het Balearen eiland Ibiza.

Bij stadsiconen staat op dit moment alleen nog de Sagrada Familia in Barcelona voor wat betreft Spanje in het assortiment maar dat moeten er meer worden. City Shapes wacht op tips en ideeën.

Ben je een echte wereldreiziger? Pak dan groots uit met een unieke houten wereldkaart aan de muur! Van bamboe- tot notenhout, een houten wereldkaart voor aan de muur trekt in ieder interieur de aandacht. Daarnaast is deze ook nog makkelijk te monteren door de bijgeleverde magneetjes en simpel stappenplan.

Spanje & tips en ideeën

Tim en Chris willen bij City Shapes hun Spaanse aanbod graag uitbreiden met nog meer prachtige skylines en hebben daar jouw hulp bij nodig. Welke Spaanse steden zouden moeten worden toegevoegd? Sevilla, Alicante, Benidorm, Málaga, Bilbao of de eilanden Mallorca, Tenerife of Gran Canaria? En welke gebouwen en monumenten van de stad mogen dan absoluut niet ontbreken?

Laat het Tim en Chris van City Shapes weten via hun website of info@cityshapes.nl onder de vermelding: SpanjeTips

Ga naar de inhoud