Zorgen deze Nederlandse DJ/producer en Spaanse zanger voor de Spaanse zomerhit dit jaar?

Zorgen deze Nederlandse DJ/producer en Spaanse zanger voor de Spaanse zomerhit dit jaar?
Beeld: via canva.com

Zorgen deze Nederlandse DJ/producer en Spaanse zanger voor de Spaanse zomerhit dit jaar?

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Op 21 juli is de nieuwste hit van de Nederlandse opkomende DJ en producer Tommy Tequila uitgebracht en het belooft een regelrechte zomerhit te worden. Het zal niet vreemd zijn dat alle Nederlanders en Belgen op vakantie in eigen land of in Spanje zullen dansen op de hit ‘Acaríciame’, maar gaat dat ook gebeuren in Spanje waar elk jaar gestreden wordt om de titel ‘Canción del Verano’? Onderaan dit artikel is het lied te horen.

De titel van het lied is ‘Acaríciame’, wat letterlijk in het Nederlands ‘Streel me’ betekent. Het gaat om een productie van de Nederlandse Thomas Otten Arenas, een opkomende DJ/producer uit Landsmeer die onder de artiestennaam Tommy Tequila bekendheid krijgt. Het lied wordt gezongen door de getalenteerde zanger Pablo Cubher uit Spanje.

‘Acaríciame’ is volgens het persbericht slechts het begin van een veelbelovende samenwerking tussen de Nederlandse Tommy Tequila en de Spaanse Pablo Cubher. Het duo heeft al laten doorschemeren dat dit zeker niet hun laatste samenwerking zal zijn. Met hun unieke geluid en creatieve visie zijn ze vastbesloten om samen nieuwe muzikale avonturen aan te gaan en het publiek te blijven verrassen. Muziekliefhebbers kunnen dus uitkijken naar nog meer meeslepende nummers en betoverende samenwerkingen in de toekomst.

Tommy Tequila, een rising star in de Latin scene. De Amsterdamse Latin DJ/producer met zowel Nederlandse als Colombiaanse roots begon al op extreem jonge leeftijd met optreden en produceren van zijn eigen muziek. Inmiddels heeft hij al vele grote optredens achter zijn naam staan en eigen tracks uitgebracht.

Pablo Cubher, een getalenteerde zanger met een Cubaanse achtergrond, heeft zijn talent laten zien door deel te nemen aan “La Voz de España”, de Spaanse versie van “The Voice”. Met zijn zoete en vloeiende stem heeft hij het publiek weten te betoveren en een blijvende indruk achtergelaten. Samen vormen Tommy Tequila en Pablo Cubher een onweerstaanbaar muzikaal duo.

De samenwerking tussen Tommy Tequila en Pablo Cubher belooft grensverleggende muziek voort te brengen die de Latin muziekwereld zal veroveren. Met hun opzwepende klanken, pakkende melodieën en verleidelijke teksten weten ze het publiek telkens weer te betoveren. 

De officiële release van ‘Acaríciame’ is op 21 juli 2023 en het lied is beschikbaar op alle grote streamingplatforms. Tommy Tequila en Pablo Cubher zijn vastberaden om met hun samenwerking een blijvende indruk achter te laten in de Nederlandse muziekwereld en daarbuiten.

Ga naar de inhoud