Hotelkamers als kantoor voor zelfstandigen en thuiswerkers in Spanje

Hotelkamers als kantoor voor zelfstandigen en thuiswerkers in Spanje
Beeld: B&B Hotels / Instagram

Hotelkamers als kantoor voor zelfstandigen en thuiswerkers in Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Diverse Spaanse hotelketens zijn creatief op zoek naar manieren om de lege kamers te gebruiken voor andere doeleinden dan buitenlandse of Spaanse toeristen die deze zomer afwezig zijn. Vanwege de corona-crisis en de restricties op reizen naar Spanje zijn er veel hotels die of helemaal niet open zijn gegaan, eerder zijn gesloten of andere manieren bedenken om toch gebruik te maken van de leegstaande kamers.

Thuiswerken is op dit moment vanwege de corona-crisis erg populair bij de Spaanse werknemers, als dat al mogelijk is vanwege het soort werk. Daarnaast zijn er ook veel zelfstandigen die in plaats vanuit kantoor thuis werken. Maar soms is dat lastig te combineren met het familieleven en rennende en spelende kinderen zijn ook niet bevorderlijk voor de productiviteit.

Daarom zoeken thuiswerkers en zelfstandigen maar ook bedrijven naar andere oplossingen die ze nu gevonden hebben in hotelkamers die omgebouwd zijn tot tijdelijke kantoorruimtes. Een van die ketens die dat aanbiedt is B&B Hotels die alleen in Spanje en Portugal al 3.300 kamers heeft in verschillende hotels. Vanwege het gebrek aan normale hotelgasten heeft de keten besloten een deel van de kamers te verhuren als kantoorruimtes aan bedrijven, zelfstandigen en thuiswerkers.

Onder het mom ‘Work room for everyone’ hebben de 34 B&B hotels in Spanje en 4 hotels in Portugal een deel van de kamers omgetoverd tot kantoorruimte. Deze kamers zijn elke dag te gebruiken tussen 9 uur en 19 uur om zo te voorkomen dat de huurders de nacht doorbrengen in de kamers, al is dat natuurlijk ook mogelijk.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.