Search
menu
Search

Julio Iglesias wordt 80 en zijn Nederlandse vrouw Miranda viert dat

Julio Iglesias wordt 80 en zijn Nederlandse vrouw Miranda viert dat
Beeld: HOLA / canva.com

Julio Iglesias wordt 80 en zijn Nederlandse vrouw Miranda viert dat

De Spaanse zanger Julio Iglesias wordt op 23 september 80 jaar. In deze week van feestelijkheden heeft de zanger ook zijn geliefde roddeltijdschrift ¡Hola! willen bedanken voor de steun van al die jaren. In hetzelfde tijdschrift verklaart de Nederlandse Miranda nogmaals haar liefde aan Julio Iglesias voor zijn verjaardag: “Je bent de reden van mijn geluk en de steunpilaar van ons leven”

Miranda Rijnsburger ontmoette Julio Iglesias in 1990 op een luchthaven. Vanaf dat moment zijn ze nooit meer uit elkaar gegaan. Het Nederlandse voormalige topmodel is de steunpilaar waarop het leven van de zanger rust, met wie ze trouwde toen ze al vijf kinderen hadden. Ter gelegenheid van de 80-jarige verjaardag op 23 september, publiceerde zijn Nederlandse vrouw ook in het tijdschrift ¡Hola! een liefdesbrief aan de man met wie ze 33 jaar heeft gedeeld.

“Lieve Julio. Op deze speciale dag, op je 80ste verjaardag, wil ik je zeggen hoeveel ik van je hou en hoeveel ik het waardeer om een ​​man zo ongelooflijk als jij aan mijn zijde te hebben tijdens deze 33 wonderbaarlijke jaren. We hebben gelachen, gehuild, avonturen beleefd en we hebben een prachtige familie gecreëerd met onze vijf lieve kinderen. Jij bent de reden van mijn geluk en de steunpilaar van ons leven samen”, zegt Miranda in een echte liefdesverklaring.

En het voormalige topmodel eindigt met het omschrijven van de zanger: “Je bent de reden van mijn geluk en de steunpilaar van ons leven samen. Moge dit nieuwe hoofdstuk van het leven vol gezondheid, vreugde en onvergetelijke momenten zijn. Gelukkige verjaardag, mijn liefste! Met veel liefde, Miranda”.

Iglesias woonde na de scheiding van Isabel Preysler, waarmee hij drie kinderen kreeg, jaren samen met het 23 jaar jongere Nederlandse topmodel Miranda Rijnsburger. Zij hebben samen vijf kinderen: Miguel Alejandro geboren op 7 september 1997, Rodrigo geboren op 3 april 1999, de tweeling Cristina en Victoria geboren op 1 mei 2001 en Guillermo geboren op 5 mei 2007. Op 26 augustus 2010 stapten Iglesias en Miranda alsnog in het huwelijk. De ceremonie vond plaats in Marbella. Ze wonen in de Dominicaanse Republiek, waar Iglesias meerdere hotelcomplexen en het vliegveld bezit.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?