LIVEBLOG over de gebeurtenissen in Catalonië (beëindigd)

LIVEBLOG over de gebeurtenissen in Catalonië
Beeld: El Pais

LIVEBLOG over de gebeurtenissen in Catalonië (beëindigd)

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De uitspraak van het Hooggerechtshof wat betreft de veroordelingen van de separatistische Catalaanse leiders heeft (zoals verwacht) een golf van protesten en acties van separatisten teweeg gebracht. Door de acties hebben de Catalanen zelf veel hinder maar ook buitenlanders die de regio bezoeken en bv. met de trein, vliegtuig, metro of auto moeten reizen. Een overzicht van de acties (deze wordt regelmatig bijgewerkt).

Via het onderstaande LIVEBLOG proberen we iedereen op de hoogte te houden van de gebeurtenissen rondom de manifestaties en acties van de separatisten in Catalonië. Dit wordt regelmatig bijgewerkt door ons want we houden non-stop de Catalaanse en Spaanse kranten in de gaten.

Voor de meest actuele informatie kun je dus regelmatig terugkomen naar deze pagina. Mocht je nog tips hebben, informatie of foto’s dan kun je dat sinds maandag ook via WhatsApp aan ons melden via de SpanjeVandaag WhatsApp tiplijn. Gebruik daarvoor het telefoonnummer +34 660 455 942.

LET OP: Er staan veel korte berichten in ons LIVEBLOG dus u dient te scrollen (met de computermuis of vingers) om de rest van de berichten te zien.

Aangezien de situatie in Catalonië rustiger lijkt te zijn geworden, stoppen wij met ons LIVEBLOG over Catalonië. Mocht er iets ernstigs gebeuren dan zullen wij dat plaatsen als een artikel. Bedankt voor het volgen van onze LIVE verslaggeving over Catalonië. (er zijn gedurende gedurende 9 dagen meer dan 400 berichten geplaatst)

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.