Search
menu
Search

Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid

Oeps ... foto ontbreekt!

Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Een 26-jarige Colombiaanse man is in Valdemoro in de provincie Madrid door de politie aangehouden op verdenking van een gruwelijke moord. Zoals het er nu naar uitziet heeft Leandro Matías B. een 18-jarig meisje om het leven gebracht en in stukken gesneden in een rijtjeswoning in een rustige woonwijk. De moordenaar wordt ook wel ‘carnicero tatuador’ of de Spaanse ‘Hannibal Lecter’ genoemd vanwege de gruwelijke moord.

De verdachte heeft zelf de moord opgebiecht en tegen de politie gezegd dat hij het meisje om heeft gebracht omdat ze lachte om zijn Colombiaanse accent. De politie wist de man aan te houden nadat zijn vriendin naar de politie was gegaan met foto’s van een vermoord en half in stukken gesneden meisje. De vrouw gaf aan dat ze de foto’s had gemaakt omdat ze bang was dat de politie haar niet zou geloven.

Deze vriendin van Leandro zei zelf al dat ze had meegeholpen met het in stukken snijden van het meisje omdat ze gedwongen werd door haar vriend en bang was net zo te eindigen als de 18-jarige. Zij kon echter ontsnappen maar en is wel gearresteerd voor medeplichtigheid. 

Na huiszoeking en arrestatie van de man bleek dat het hele huis vol zat met bloedsporen, er delen van het lichaam werden gevonden en dat de man een zieke liefde had voor alles wat met nazi’s, satanisme en geweld te maken had. Het onderzoek loopt nog maar ongetwijfeld zal er meer informatie over deze gruwelijke moord naar buiten komen. 

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?