Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid

Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid
Beeld: Instagram

MADRID – Een 26-jarige Colombiaanse man is in Valdemoro in de provincie Madrid door de politie aangehouden op verdenking van een gruwelijke moord. Zoals het er nu naar uitziet heeft Leandro Matías B. een 18-jarig meisje om het leven gebracht en in stukken gesneden in een rijtjeswoning in een rustige woonwijk. De moordenaar wordt ook wel ‘carnicero tatuador’ of de Spaanse ‘Hannibal Lecter’ genoemd vanwege de gruwelijke moord.

De verdachte heeft zelf de moord opgebiecht en tegen de politie gezegd dat hij het meisje om heeft gebracht omdat ze lachte om zijn Colombiaanse accent. De politie wist de man aan te houden nadat zijn vriendin naar de politie was gegaan met foto’s van een vermoord en half in stukken gesneden meisje. De vrouw gaf aan dat ze de foto’s had gemaakt omdat ze bang was dat de politie haar niet zou geloven.

Deze vriendin van Leandro zei zelf al dat ze had meegeholpen met het in stukken snijden van het meisje omdat ze gedwongen werd door haar vriend en bang was net zo te eindigen als de 18-jarige. Zij kon echter ontsnappen maar en is wel gearresteerd voor medeplichtigheid. 

Na huiszoeking en arrestatie van de man bleek dat het hele huis vol zat met bloedsporen, er delen van het lichaam werden gevonden en dat de man een zieke liefde had voor alles wat met nazi’s, satanisme en geweld te maken had. Het onderzoek loopt nog maar ongetwijfeld zal er meer informatie over deze gruwelijke moord naar buiten komen. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

6
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
brianvanhees@hotmail.com

Die man heeft vast en zeker teveel televisie gekeken!

Vandam

inderdaad, de moderne westerse mens wordt misselijk van zo een vehalen en moet kotsen als hij/zij/genderanders die bewuste fotos effectief ondetr ogen krijgt. De naieve westerling, verdwaasd door 43 generaties ”vrede” is blind geworden voor de realiteiten van de wereld buiten ons comfortabel venster. Die is keihard, vaak meedogenloos. Westerse begrippen als ”gelijkheid”, teer-gevoeligheid, emotie-aanbidding, ultra feminisme, gender flipflop, LGTB, animalisme, klimaatgevoeligheid en andere PC overdrive is voor de overgrote meerderheid van mensen op deze planeet de puurste nonsens. Zonder te beseffen laten we miljoenen mensen toe uit de onderbuik van die niet-westerse naties. Zolang ze kunnen genieten van de… Lees verder »

Anton

Sorry van dam, ik was u al kwijt bij genderanders….

maclaren0@gmail.com

is er iemand bereid om dit bij hem te doen ?

Patrick

om misselijk van te worden !!!

Rodolfo

Ik begin er aan te denken dat IK abnormaal ben!!!

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.