Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid

Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid
Beeld: Instagram

Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Een 26-jarige Colombiaanse man is in Valdemoro in de provincie Madrid door de politie aangehouden op verdenking van een gruwelijke moord. Zoals het er nu naar uitziet heeft Leandro Matías B. een 18-jarig meisje om het leven gebracht en in stukken gesneden in een rijtjeswoning in een rustige woonwijk. De moordenaar wordt ook wel ‘carnicero tatuador’ of de Spaanse ‘Hannibal Lecter’ genoemd vanwege de gruwelijke moord.

De verdachte heeft zelf de moord opgebiecht en tegen de politie gezegd dat hij het meisje om heeft gebracht omdat ze lachte om zijn Colombiaanse accent. De politie wist de man aan te houden nadat zijn vriendin naar de politie was gegaan met foto’s van een vermoord en half in stukken gesneden meisje. De vrouw gaf aan dat ze de foto’s had gemaakt omdat ze bang was dat de politie haar niet zou geloven.

Deze vriendin van Leandro zei zelf al dat ze had meegeholpen met het in stukken snijden van het meisje omdat ze gedwongen werd door haar vriend en bang was net zo te eindigen als de 18-jarige. Zij kon echter ontsnappen maar en is wel gearresteerd voor medeplichtigheid. 

Na huiszoeking en arrestatie van de man bleek dat het hele huis vol zat met bloedsporen, er delen van het lichaam werden gevonden en dat de man een zieke liefde had voor alles wat met nazi’s, satanisme en geweld te maken had. Het onderzoek loopt nog maar ongetwijfeld zal er meer informatie over deze gruwelijke moord naar buiten komen. 

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.