skip to Main Content
Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid
Instagram

Man snijdt 18-jarig meisje in stukken in Madrid

MADRID – Een 26-jarige Colombiaanse man is in Valdemoro in de provincie Madrid door de politie aangehouden op verdenking van een gruwelijke moord. Zoals het er nu naar uitziet heeft Leandro Matías B. een 18-jarig meisje om het leven gebracht en in stukken gesneden in een rijtjeswoning in een rustige woonwijk. De moordenaar wordt ook wel ‘carnicero tatuador’ of de Spaanse ‘Hannibal Lecter’ genoemd vanwege de gruwelijke moord.

De verdachte heeft zelf de moord opgebiecht en tegen de politie gezegd dat hij het meisje om heeft gebracht omdat ze lachte om zijn Colombiaanse accent. De politie wist de man aan te houden nadat zijn vriendin naar de politie was gegaan met foto’s van een vermoord en half in stukken gesneden meisje. De vrouw gaf aan dat ze de foto’s had gemaakt omdat ze bang was dat de politie haar niet zou geloven.

Deze vriendin van Leandro zei zelf al dat ze had meegeholpen met het in stukken snijden van het meisje omdat ze gedwongen werd door haar vriend en bang was net zo te eindigen als de 18-jarige. Zij kon echter ontsnappen maar en is wel gearresteerd voor medeplichtigheid. 

Na huiszoeking en arrestatie van de man bleek dat het hele huis vol zat met bloedsporen, er delen van het lichaam werden gevonden en dat de man een zieke liefde had voor alles wat met nazi’s, satanisme en geweld te maken had. Het onderzoek loopt nog maar ongetwijfeld zal er meer informatie over deze gruwelijke moord naar buiten komen. 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. inderdaad, de moderne westerse mens wordt misselijk van zo een vehalen en moet kotsen als hij/zij/genderanders die bewuste fotos effectief ondetr ogen krijgt.
  De naieve westerling, verdwaasd door 43 generaties ”vrede” is blind geworden voor de realiteiten van de wereld buiten ons comfortabel venster. Die is keihard, vaak meedogenloos.
  Westerse begrippen als ”gelijkheid”, teer-gevoeligheid, emotie-aanbidding, ultra feminisme, gender flipflop, LGTB, animalisme, klimaatgevoeligheid en andere PC overdrive is voor de overgrote meerderheid van mensen op deze planeet de puurste nonsens.
  Zonder te beseffen laten we miljoenen mensen toe uit de onderbuik van die niet-westerse naties. Zolang ze kunnen genieten van de gulle gouden handouts en materiele giften in ruil voor niks, gaan die massa’s relatief terughoudend blijven.

  O wee, als die financiele ongeschreven ”overeenkomst ” gaat wegvallen door , zeg serieuze economische crisis, of andere plotse ineenstorting van onze structuren. Dan gaat de ware aard van onze ongeschoolde, on -geintegreerde nieuwe buren drastisch omslaan van ”vreedzaam samenleven” tot heel iets anders*. (*ik zou het kunnen kleurrijker beschrijven mar verkies het over te laten aan iedesr verbeelding) )

  Het in stukken snijden van mensen, vaak levend en gefilmd en door
  gestuurd naar familie en vrienden, is in Latijns Amerika en in de Midden Oosten konflicten geen uitzonderingen.
  Op bepaalde horror-sites in het legale Internet bestaat er een echt publiek die op die video’s kicken. Je kunt niet weten wat het meest afstotenste is: de videos of de kommentaren.

  (Ik ijver niet voor het verbieden van des sites. Ze waarschuwen ons voor de wilde beesten diep slapend en verscholen in elk van ons: dus toch een positief gevolg)

  Velen kicken op die beelden en zijn fier hun vrienden te imponeren met de beste van het net.

  Een paar weken geleden was er in Spanje het mysterie van dat gevonden mannenhoofd. Nee, het was helemaal geen alleenstaand geval. Met de massieve en ongekontroleerde import van niet -westerse ”verlichtte” mede-mensen zijn deze twee lugubere gevallen geen eenmalige uitspattingen.

  We zagen in Catalonie hoe snel een dubbeltje kan rollen, en het laatste woord nog niet gehoord ginder. Straks de resten van de heer Franco versassen om politiek redenen. Wie weet welke slapende honden gewekt worden?

  Het is hoog tijd voor de morele fijn gevoelige westerling om zich in de echte kille en angsaanjagende huidige wereldse realiteiten te wentelen. En niet in de feminien gedomineerde westerse would-be perfecte wereld die ons wordt voorgeschoteld door massa media, onderwijs, politiekers en NGO’s.

  Doen we dat niet, bestaat er een kans dat het ons in de komende jaren opgedrongen wordt.

  Uiteraard hoop ik echt dat dit alles slechts een persoonlijk verzinsel is.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken