SpanjeGram: Instagram foto’s van de Canarische Eilanden

Oeps ... foto ontbreekt!

SpanjeGram: Instagram foto’s van de Canarische Eilanden

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Terwijl het op veel plaatsen in Europa de temperaturen flink gezakt zijn tijdens de herfstmaanden, is er een deel van Spanje waar het heerlijk vertoeven is. We hebben het over de Canarische Eilanden waar de zon altijd schijnt en men het hele jaar door op het strand kan liggen onder de warme zon.

Maar de Canarische Eilanden zijn meer dan de stranden, zwembaden, winkelcentra, bars en restaurants … de Canarische Eilanden hebben ook een enorme rijkdom aan natuur en cultuur. Op Instagram kan men de mooiste foto’s vinden van de eilanden Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, El Hierro, La Gomera en La Graciosa. 

Omdat niet alle lezers een Instagram account hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste foto’s van de canarische Eilanden die we op Instagram hebben gevonden. Wij noemen dit SpanjeGram.

NOTA: Om het overzichtelijker te maken hebben we de titels en omschrijvingen weggelaten bij het plaatsen (embedden) van de Instagram posts. Door op de foto te klikken wordt Instagram geopend en kun je de titel en omschrijving lezen.

Ga naar de inhoud