Twee kappers gaan elkaar met schaar te lijf op straat in Madrid

Twee kappers gaan elkaar met schaar te lijf op straat in Madrid
Beeld: Canva

Twee kappers gaan elkaar met schaar te lijf op straat in Madrid

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Soms lijkt het alsof je het gezegde ‘elkaar naar de haren vliegen’ letterlijk mag nemen. In Madrid gingen twee werknemers van een kapsalon elkaar met een schaar te lijf op straat. Beide mannen raakten gewond en werden door de politie gearresteerd.

Het was in de Barrio Pilar dat de politie afgelopen maandag moest ingrijpen bij een ongewoon gevecht. Twee werknemers van een kapsalon gingen elkaar te lijf met hun scharen na een verbaal conflict. Voor een van de vechtersbazen eindigde de schermutseling met 8 verwondingen. In totaal had hij 1 wond in de linkerschouder, vijf in de lenden en twee in de romp. Hij werd stabiel, maar in ernstige toestand naar het ziekenhuis afgevoerd.

De man die de verwondingen toebracht sloeg na het gevecht op de vlucht. De politie kon hem echter rond 1 uur ’s ochtends inrekenen in een ziekenboeg, waar ook hij zich had aangemeld met verschillende verwondingen.

De ‘dader’, 25 jaar oud, erkende zijn betrokkenheid bij de feiten meteen. Hij gaf echter aan dat hij ook slachtoffer was en verwondingen opliep. Zijn collega werd dan ook net zo goed aangehouden voor verhoor. Wat er precies gebeurd is, moet verder onderzoek uitwijzen. Zeker is dat de schermutseling gezien het gebruik van scharen een stuk ernstiger had kunnen uitdraaien.

Ga naar de inhoud