Wat is met de 8-jarige dode Mohamed gebeurd in Ceuta?

Wat is met de 8-jarige dode Mohamed gebeurd in Ceuta?
Beeld: @policía / Twitter

Wat is met de 8-jarige dode Mohamed gebeurd in Ceuta?

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

CEUTA – Terwijl de politie nog bezig is met het onderzoek, zijn er veel geruchten en speculaties over wat er deze week met de 8-jarige Mohamed gebeurd is. Maandag werd het stoffelijk overschot gevonden van Mohammed die op zondag een potje ging voetballen en nooit meer terug naar huis zou komen. Is er sprake van een fataal ongeval of is de 8-jarige jongen vermoord waarna zijn lichaam werd gedumpt?

Op zondag om 19.30 uur verliet de 8-jarige Mohamed zijn huis om op slechts 100 meter afstand een partijtje te gaan voetballen met zijn vrienden. Om 20 uur werd Mohamed voor het laatst levend gezien. Dat gebeurde op een weg waar een onbekende man in een witte auto met de kinderen praatte. De andere kinderen gingen naar huis maar Mohamed bleef nog even staan praten.

Om 22 uur begonnen familieleden van Mohamed de zoektocht naar de jongen nadat de moeder zich realiseerde dat haar zoon niet meer aan het voetballen was. Er werd overal gezocht, maar omdat het avond was werd de speurtocht steeds moeilijker. Om 1 uur ‘s nachts deed de vader van Mohamed aangifte bij de politie van vermissing van zijn zoon en begon de politie meteen met een zoektocht.

Maandagochtend om 8 uur werd dicht bij de woning van Mohamed het levenloze lichaam gevonden van Mohamed. Agenten van de politie wisten de locatie van het lichaam te vinden omdat de jas van de 8-jarige jongen in een boom hing. De familie is ervan overtuigd dat de moordenaar de jas heeft opgehangen zodat de familie het lichaam van Mohamed zou lokaliseren.

Mohamed had verschillende verwondingen en was met een zwaar voorwerp op zijn hoofd geslagen. Verder was hij vanaf zijn middel naar beneden halfnaakt. Naast het levenloze lichaam van de 8-jarige jongen lag een speelgoedpistool. Rond 10.30 uur wordt het lichaam weggehaald en wordt een autopsie uitgevoerd. Een ongeval wordt uitgesloten en de dood van de 8-jarige Mohamed is officieel een moordzaak. De jacht op de dader is geopend terwijl woensdag om 14 uur het lichaam van de jongen door familie naar de Mezquita gebracht werd.

Ga naar de inhoud