Kasteeltje met zeezicht aan de Costa Brava kopen? Dat kan, maar dan wel voor 4 miljoen euro!

Kasteeltje met zeezicht aan de Costa Brava kopen? Dat kan, maar dan wel voor 4 miljoen euro!
Beeld: Idealista / web

Kasteeltje met zeezicht aan de Costa Brava kopen? Dat kan, maar dan wel voor 4 miljoen euro!

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – Het zal voor velen een droom zijn, wonen in een eigen kasteel als kasteelheer of kasteelvrouw. Maar als dat ook nog eens kan in Spanje en dan ook nog eens dicht bij de kust van de Costa Brava, maar ver genoeg van de toeristendrukte, dan is dat toch een droom? Die droom kan werkelijkheid worden als je genoeg geld op je bankrekening hebt staan of een enorme overwaarde op je huis in Nederland of België hebt want het kasteeltje kost 3,9 miljoen euro … kosten koper!

Dit kasteel ligt een stukje terug in het binnenland tussen Tossa de Mar en Sant Feliu de Guíxols, maar dicht bij de stranden van de Costa Brava. Volgens woningportaal Idealista is het een unieke woning die omschreven wordt als kasteel met twee stranden, maar feit is dat in Spanje geen privéstranden bestaan. Er zijn wel diverse zwembaden en uiteraard een enorme tuin op het 146 hectaren grote landgoed.

Het huis/kasteel zelf is 630 m² groot en heeft in het midden als centraal punt de grote toren die meer dan 1000 jaar oud is. Er zijn zes slaapkamers en acht badkamers, een grote eetkamer, twee woonkamers, enorme keuken, een eigen bodega, speelzaal, sportruimte en sauna. Daarnaast is er ook nog een appartement met twee slaapkamers en een klein zwembad.

Het zou ideaal zijn voor een luxe B&B of een klein boetiekhotel, maar dan moet je wel goed investeren. Wat betreft de locatie kan het niet beter, tussen het groen maar dicht bij de kust. Klik HIER voor de website van Idealista en alle informatie en meer foto’s.

Ga naar de inhoud