Nationale complimentendag Nederland op 1 maart wil verder gaan uitbreiden in Spanje

Oeps ... foto ontbreekt!

Nationale complimentendag Nederland op 1 maart wil verder gaan uitbreiden in Spanje

Dit artikel is 7 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Als het aan de initiatiefnemers van de Nationale Complimentendag Nederland ligt dan moet deze niet commercieel bedoelde maar wel aardige dag nog bekender gaan worden in Spanje. Daar waar Nederland dit jaar alweer de vijftiende editie zal vieren, is Spanje toe aan de zevende editie van de “Día mundial del cumplido” die elk jaar op 1 maart gehouden wordt.

Op woensdag 1 maart a.s. is het voor de 15e keer Nationale Complimentendag in Nederland en de 7e keer in Spanje. Een dag waarvan het succes (in tegenstelling tot de commerciële Valentijns-, Secretaresse-, Moeder- of Vaderdagen) nu eens niet gekocht kan- en mag worden! Op 1 maart gaat het ‘simpelweg’ om het bewust stilstaan bij wat er in jouw omgeving allemaal (wel) goed gaat en diegenen die daar verantwoordelijk voor zijn hiervoor eens (extra) jouw waardering laten blijken.

De Nationale Complimentendag draait dus puur om oprechte(!) ‘persoonlijke aandacht’ en ‘uitgesproken waardering’. Twee ‘zaken’ die simpelweg niet te koop zijn, maar mensen (waarschijnlijk juist daarom) het diepst raken! Dit verklaart ook waarom het succes van deze dag niet gekocht kan- en mag! worden. Persoonlijke woorden en aandacht ‘afkopen’ met een kado is op 1 maart dus niet de bedoeling.

Een persoonlijk compliment: kleine moeite, groot effect!

De woorden moet je uiteraard altijd zelf kiezen, maar de mogelijkheden om iemand op 1 maart een persoonlijk compliment te geven zijn natuurlijk groot. Bel, mail, WhatsApp, FB, SMS of maak gebruik van de mogelijkheden op de website www.nationalecomplimentendag.nl. Naast tips over hoe een goed compliment te maken, print je er de Nationale Complimentendag Poster 2017 en creëer je er met een paar klikken een persoonlijke ‘Nationale Complimentendag Award’ voor iemand die je kunt uitprinten of mailen. Ook kun je een compliment plaatsen op de ‘Nationale Complimentensite’ (de ontvanger krijgt automatisch een kopie via de email).

7f7f05fdabbbe1ca1d2d0ee18ef6f72d
Compliment voor SpanjeVandaag

Wij van SpanjeVandaag hebben inmiddels ons eerste complimentje al binnen en daar zijn we uiteraard trots op. Alweer voor het negende jaar brengen wij elke dag gratis het laatste actuele Spanje nieuws en plaatsen we met regelmaat interessante artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die met Spanje te maken hebben op SpanjeVandaag, WikiSpanje en SpanjeTopTien.

Mocht je ons een complimentje willen geven dan kan dat door te mailen naar info@spanjevandaag.com of gebruik te maken van de Nationale Complimentensite 🙂 Uiteraard mag je ook een complimentje geven op Facebook, Google+ of onder dit artikel als reactie … het is altijd leuk om van onze lezers te horen, of het nou complimenten zijn of reacties met een kritische noot.

Ga naar de inhoud