Voor 100.000 euro kun jij dit kleine Spaanse dorp kopen in de provincie Segovia

Voor 100.000 euro kun jij dit kleine Spaanse dorp kopen in de provincie Segovia
Beeld: Idealista.es / screenshot

Voor 100.000 euro kun jij dit kleine Spaanse dorp kopen in de provincie Segovia

SEGOVIA – Voor minder geld dan een appartement aan de kust of in een grote stad kun je in de provincie Segovia in de regio Castilië en León de trotse eigenaar worden van een heel dorp. Het gaat om Matandrinos waar ooit 40 mensen hebben gewoond maar waar nu diverse ruïnes staan op een 5.000 vierkante meter groot terrein in een vaak groene vallei.

Het is het makelaarskantoor SegoDomus Gestiones Inmobiliarias dat dit dorpje te koop heeft aangeboden op de woningwebsite Idealista.es . Op de pagina van dit verkoop object wordt Matandrinos gepresenteerd als een wijk van het nabijgelegen Prádena, in de provincie Segovia (Castilië en León). Samen met andere wijken zoals Peña Corva, el Villar en Pradenilla was Matandrinos de grootste van allemaal.

Het dorpje of cluster van woningen (lees ruïnes) is gelegen in een kleine vallei waar ooit 9 huizen stonden en circa 40 mensen woonden. De inwoners leefden voornamelijk van de landbouw (tarwe en gerst) en vee.

In totaal gaat het om 5.000 vierkante meter met diverse huizen die in een vervallen staat verkeren. Een grondige opknapbeurt is dus wel nodig. Maar voor 100.000 euro kan dit dorpje al van eigenaar veranderen. Als je HIER naar de website van Idealista.es gaat kun je meer nformatie maar ook meer foto’s vinden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.