Nederlandse duo ANOTR opent het 2024 seizoen in Pacha Ibiza

Nederlandse duo ANOTR opent het 2024 seizoen in Pacha Ibiza
Beeld: Pacha / web

Nederlandse duo ANOTR opent het 2024 seizoen in Pacha Ibiza

Het Nederlandse duo ANOTR zal op zondag 28 april de aftrap geven voor het seizoen 2024 van Pacha Ibiza. Ze nemen de leiding tijdens het grote openingsweekend en beloven een elektronische ervaring, zoals aangekondigd door Pacha Ibiza.

Met een veelbelovende langere set zal ANOTR hun unieke mix van housemuziek presenteren, waarbij ze invloeden uit disco, funk, jazz en indie verwerken. Bereid je voor op een immersieve klankervaring, vol emotie en ritme, aangedreven door hymnes als “Relax My Eyes”, “Vertigo” en “Nobody’s Perfect”.

Het duo wordt ondersteund door de Zuid-Afrikaanse DJ Desiree, bekend om haar kenmerkende stijl waarin ze deep house, techno en soulmuziek met een Afrikaanse touch perfect combineert. Dit is te horen op haar debuut-EP “Femme Tech”.

Of je nu nieuw op het eiland bent of een regelmatige clubber, het officiële openingsweekend van Pacha Ibiza belooft een onvergetelijke ervaring in de meest iconische club van Europa, die al meer dan 50 jaar bestaat. Pacha Ibiza biedt meer dan alleen een feest; het is een poort naar een onvergetelijk zomerseizoen, gevuld met de beste artiesten en DJ’s uit de wereldwijde EDM-scene.

Tickets zijn zeer gewild. Mis dit voorproefje van de Ibiza-zomer niet, met topklasse DJ’s. Ervaar de VIP-ervaring nummer 1 op Ibiza, met tafelbediening en geen wachtrijen, zodat je de vibrerende energie van het dansen vlak naast de DJ-booth kunt voelen.

Pacha

Pacha is een legendarische club op Ibiza, die al meer dan vijftig jaar bestaat. De club opende zijn deuren in 1973 en is sindsdien uitgegroeid tot een iconisch merk in de wereld van het nachtleven. Pacha was een van de eerste clubs die zich volledig toelegde op dansmuziek en heeft daarmee de toon gezet voor de bloeiende clubscene op Ibiza.

Pacha is gevestigd in de bruisende badplaats Ibiza-stad, op slechts een steenworp afstand van de oude binnenstad en de haven. De club bevindt zich in een karakteristiek wit gebouw met neonlichten, dat al van ver opvalt. Binnen is de sfeer intiem en gemoedelijk, met verschillende ruimtes en een grote dansvloer.

ANOTR

ANOTR is een Nederlands duo dat een unieke mix van housemuziek brengt, met invloeden uit disco, funk, jazz en indie. Hun geluid is energiek, melodieus en aanstekelijk, en weet het publiek telkens weer te betoveren. ANOTR maakt gebruik van klassieke synthesizers en innovatieve productietechnieken om een eigenzinnige sound te creëren.

ANOTR bestaat uit de leden Oguzhan Guney en Raymond Wright. Oguzhan is verantwoordelijk voor de melodieuze zang en de funkige gitaarpartijen, terwijl Raymond het technische brein achter de productie is. Samen vormen ze een creatieve eenheid die wereldwijd geprezen wordt om hun originele sound.

ANOTR heeft al verschillende hits op hun naam staan, zoals “Relax My Eyes”, “Vertigo” en “Nobody’s Perfect”. Deze tracks zijn regelmatig te horen in de sets van toonaangevende DJ’s en hebben de weg gebaand voor het succes van het duo. ANOTR heeft ook al op verschillende prestigieuze festivals en clubs gestaan, waaronder Tomorrowland en Pacha Ibiza.

Ga naar de inhoud