skip to Main Content
Jong Spaans stel om het leven gekomen bij aanslagen Sri Lanka
20 Minutos

Jong Spaans stel om het leven gekomen bij aanslagen Sri Lanka

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – In eerste instantie leek het erop dat er onder de 290 doden bij de bloedige aanslagen in Sri Lanka geen Spaans slachtoffers waren maar uiteindelijk bleek dat wel zo te zijn. Een jong stel uit Galicië was op vakantie op Sri Lanka maar heeft de aanslagen op kerken en hotels niet overleefd.

De burgemeester van het dorp Pontecesures in Pontevedra (Galicië) heeft bevestigd dat twee inwoners van zijn dorp, te weten de 32-jarige Maria G.V. en de 31-jarige Alberto C.G., zijn gedood bij de aanslagen op Sri Lanka.

Alberto werkte in India en was samen met zijn vriendin op vakantie op het eiland waar ze in een hotel werden gedood. Het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het overlijden van de Spanjaarden nog niet bevestigd.

Aangezien er ontzettend veel doden zijn te betreuren zijn nog niet alle autopsies afgerond en heeft men nog niet alle nationaliteiten kunnen vaststellen. Op dit moment zijn er in ieder geval 41 dodelijke slachtoffers van acht nationaliteiten waaronder de Spanjaarden.

Daarnaast zijn er drie Denen, de kinderen van een van de rijkste Denen, gedood net zoals twee inwoners uit Australië. Er zijn ook doden uit Portugal (1), Turkije (2), Groot Brittannië (8), India (6), China (2), Japan (1), Verenigde Staten en een 54-jarige Nederlandse vrouw.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken