KLM gaat vanaf 26 juni van Amsterdam naar Palma de Mallorca vliegen

KLM gaat vanaf 26 juni van Amsterdam naar Palma de Mallorca vliegen
Beeld: Pixabay

KLM gaat vanaf 26 juni van Amsterdam naar Palma de Mallorca vliegen

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Goed nieuws voor de Nederlanders die deze zomer op vakantie willen gaan naar Mallorca want KLM heeft een nieuwe route aangekondigd van Amsterdam-Schiphol naar Palma de Mallorca. Deze nieuwe lijndienst route zal op 26 juni beginnen met twee vluchten per week en vanaf 5 juli met elke dag een vlucht.

KLM voert deze nieuwe route tussen Amsterdam en Palma de Mallorca uit met een Embraer 190 met plaats aan 100 passagiers van KLM Cityhopper. KLM vliegt sinds mei ook al tussen Amsterdam en Ibiza met vanaf juni drie wekelijkse vluchten en de route naar Mallorca is een aanvulling op het aanbod naar de Balearen eilanden.

Deze zomer heeft KLM diverse vluchten tussen Amsterdam en o.a. Barcelona, Bilbao, Madrid, Málaga, Alicante en Valencia. KLM verwacht tussen de 50% en 75% capaciteit te halen op al deze vluchten. 

Het aanbod naar Spaanse vliegvelden valt binnen het nieuwe beleid van de KLM om meer Europese vluchten aan te bieden met een totaal van 96 vliegvelden en bestemmingen. KLM legt daarbij de nadruk op Zuid-Europese bestemmingen zoals Spanje, Portugal en Italië omdat verwacht wordt dat veel Nederlandse toeristen binnen Europa zullen blijven deze zomer.

Ga naar de inhoud