Supermarktaanbod Santa Pola uitgebreid met een nieuwe Lidl en een nieuwe ALDI

Supermarktaanbod Santa Pola uitgebreid met een nieuwe Lidl en een nieuwe ALDI
Beeld: Aldi.es

Supermarktaanbod Santa Pola uitgebreid met een nieuwe Lidl en een nieuwe ALDI

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Inwoners en bezoekers van Santa Pola aan de Costa Blanca hebben geluk want het supermarktaanbod is plots in een week tijd flink uitgebreid. Zowel de Lidl als de ALDI hebben winkels geopend in de kustplaats in de provincie Alicante. De ALDI heeft de 62e vestiging in de Valencia regio geopend terwijl de Lidl de alweer 78e winkel in de hele Valencia regio heeft geopend.

Lidl heeft 3,8 miljoen euro geïnvesteerd in de nieuwe supermarkt die gelegen is aan de Carretera de Elche en waar 34 werknemers een baan hebben gekregen. De supermarkt zelf is 1.500 vierkante meter groot en er zijn 110 parkeerplaatsen. De nieuwe Lidl is de 33e winkel in de provincie Alicante en de 74e Lidl supermarkt in de Valencia regio.

De ALDI heeft echter ook een nieuwe supermarkt geopend in de wijk Gran Alacant aan de Avenida de Noruega. De ALDI heeft een oppervlakte van 1.200 vierkante meter met 120 parkeerplaatsen waar 18 werknemers een baan hebben gekregen. Voor de ALDI is het alweer de 36e winkel in de provincie Alicante en de 62e winkel in de Valencia regio. 

De ALDI heeft vijf supermarkten in de provinciale hoofdstad terwijl in 2021 er vijf nieuwe winkels werden geopend in de provincie Alicante, te weten in Novelda, El Verger, Petrer, San Fulgencio en Orihuela.

Ga naar de inhoud