Bryan Adams geeft ‘verrassingsoptreden’ in een bar in Vigo in Galicië

Bryan Adams geeft ‘verrassingsoptreden’ in een bar in Vigo in Galicië
Beeld: YouTube / screenshot

Bryan Adams geeft ‘verrassingsoptreden’ in een bar in Vigo in Galicië

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VIGO – De Canadese popartiest Bryan Adams was deze week in de stad Vigo om daar op 19 juli een concert te geven in het Complejo Deportivo Las Traviesas. Dat concert begon om 22 uur maar slechts twee uur daarvoor konden gelukkige barbezoekers in het centrum van de stad op afstand van een ‘verrassingsoptreden’ genieten. Nu was het niet helemaal een verrassing want de opnames die gemaakt werden vormen onderdeel van een nieuwe muziekclip. Onderaan dit artikel een video van het optreden.

Diverse nieuwsgierigen stonden buiten de deur van de bar ‘La Batalla de Rande’ in de wijk As Travessas in Vigo waar Bryan Adams samen met zijn band helemaal in het achterste deel van de bar een optreden gaven. Bryan Adams vertolkte het succesvolle lied ‘Have you ever really loved a woman’ achter gesloten deuren. Dat lied werd in 1995 uitgebracht als soundtrack van de film ‘Don Juan DeMarco’.

Terwijl Bryan Adams en zijn band optreden stonden op de voorgrond leden van een lokale dansschool samen met figuranten te dansen. Het lijkt op een geïmproviseerd feestje maar in feite ging het om een gepland optreden van Bryan Adams zelf. Hij vroeg zijn medewerkers om een typische bar in Vigo uit te zoeken om daar opnames te maken voor een muziekclip. Dat gebeurde slechts twee uur voor aanvang van zijn concert waar meer dan 10.000 bezoekers uit hun dak gingen.

De flamencodansers zeiden na afloop dat Bryan Adams precies wist wat hij deed. Voor aanvang kwamen de zanger en de Spaanse dansers bijeen om de kleding uit te zoeken. Daarna kregen ze de opdracht om zo natuurlijk mogelijk als barbezoekers spontaan te dansen.

Ga naar de inhoud