Pretpark PortAventura in Salou zoekt een achtbaan-tester

Pretpark PortAventura in Salou zoekt een achtbaan-tester
Beeld: via canva.com

Pretpark PortAventura in Salou zoekt een achtbaan-tester

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Het populaire themapark PortAventura heeft op het Spaanse vacatureplatform Infojobs een zeer bijzondere vacature gepubliceerd: testrijder van achtbanen in het park in Salou aan de Costa Dorada. Maar wat houdt deze vacature eigenlijk in? Wat vraagt het park? Het is ongetwijfeld een unieke kans voor mensen die dol zijn op attracties, maar er zijn wel een aantal vereisten.

Volgens de beschrijving van de vacature is er geen minimale ervaring vereist om voor deze functie te kunnen solliciteren, de werkuren zijn flexibel en in de categorie contracttype staat “andere contracten” vermeld. Hoewel het een van de belangrijkste vragen is, is het salaris niet gepubliceerd, dus dat is niet beschikbaar in de vacature.

“Ben jij een adrenaline- en achtbaanspecialist? Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve persoon met een passie voor achtbanen. Het is een pluspunt als je veel achtbanen hebt gereden of er een passie voor hebt”, wordt in de vacature vermeld.

Daarom zoeken ze professionals die willen deelnemen aan dit bijzondere avontuur en die “ervaringen willen uitwisselen met het team van het resort”. Er is slechts één vacature en er zijn al meer dan 8.000 sollicitaties binnengekomen. Je kunt je inschrijven via deze link, maar de kans dat je daadwerkelijk deze bijzondere baan zult krijgen is klein.

Wat betreft de voorwaarden biedt het bedrijf het volgende:

  • Vergoeding voor het testen van de achtbanen van PortAventura World en het uitwisselen van voorstellen om de ervaring in de attracties van de parken te verbeteren gedurende twee dagen.
  • Retourreis van je huis naar PortAventura World.
  • Verblijf in een van de themahotels van PortAventura World.
  • Kennismaking met de nieuwe kantoren van PortAventura World.
Ga naar de inhoud