Te koop een mooi gelegen landelijk gelegen B&B/hotel bij Benidorm

Te koop een mooi gelegen landelijk gelegen B&B/hotel bij Benidorm
Beeld: Idealista.es

Te koop een mooi gelegen landelijk gelegen B&B/hotel bij Benidorm

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Ben je fan van de Costa Blanca en wil jij een ‘ik-vertrekje’ of ‘het roer ommetje’ doen in de provincie Alicante, dan is dit wellicht jouw kans om een gezonde business te starten en een eigen B&B of landelijk gelegen boutique hotel nabij Benidorm te runnen. De ligging is fantastisch met een geweldig uitzicht in een groene omgeving en het hotel is ‘ready for business’ en je kunt er zo intrekken en beginnen. Het enige nadeel is wellicht de vraagprijs.

Altijd al gedroomd van een B&B of kleinschalig boetiekhotelletje aan de Costa Blanca maar dan niet in het drukke Benidorm maar wel daar dichtbij? Dit is jouw kans want op de woningwebsite Idealiste.es staat dit juweeltje te koop. Het gaat om een landelijk gelegen hotel dat 9 slaapkamers met eigen badkamers heeft én een bijgebouw met 3 kamers, keuken en badkamer om eventueel zelf te wonen of als huis te verhuren.

De huidige eigenaars gaan met pensioen en willen hun landelijk gelegen boetiekhotel verkopen voor 1,3 miljoen euro wat 28% goedkoper is dan de prijs voorheen. Daarvoor krijg je dus een hotel dat reeds op volle toeren draait en je dus zo kunt doorgaan met verhuren, Je krijgt ook grote privé tuinen met uitzicht op de bergen, een zwembad exclusief voor de gasten en een kleine privé putting green.

Het gebouw zelf werd in 1991 gebouwd en is 81 vierkante meter groot. Het bevindt zich in het hoger gelegen deel van Finestrat Pueblo, op slechts 15 minuten rijden van Benidorm en de daar aanwezige toeristische faciliteiten zoals de horeca, winkels, stranden, golfbanen en Terra Mitica. Meer foto’s en informatie zijn HIER te bekijken of direct bij de makelaar via DEZE link (ook in het Nederlands)

  • benidorm1
  • benidorm2
  • benidorm3
  • benidorm4
  • benidorm5
  • benidorm6
Ga naar de inhoud