skip to Main Content
Córdoba viert het FLORA Festival Internacional de las Flores

Córdoba viert het FLORA Festival Internacional de las Flores

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Córdoba viert het FLORA Festival Internacional de las Flores

FLORA

CÓRDOBA – Mocht je in de buurt zijn van de stad Córdoba tussen 19 en 28 oktober dan heb je geluk want je kunt dan genieten van het tweede FLORA Festival Internacional de las Flores ofwel bloemenfestival van de stad. In zes mooie ruimtes in oude gebouwen in het centrum van de stad is een combinatie te zien van de traditionele Patios de Córdoba en moderne internationale kunst. Alle met bloemen aangeklede en versierde ruimtes zijn gratis te bezoeken.

De zes ruimtes zijn aangekleed door zes uitgenodigde artiesten en samenwerkingsverbanden afkomstig uit de hele wereld. Het gaat om Carly Rogers uit Groot Brittannië, Hideyuki Niwa uit Japan, Lola Guerrera uit Spanje, Natalia Zhizhko uit Rusland, SHerlovell Yu uit China en de Belg Mark Colle.

Deze artiesten hebben verschillende unieke plaatsen in de stad Córdoba aangekleed met een unieke combinatie van bloemen, planten en kunst. Het gaat om o.a. het Museo Arqueológico de Córdoba, de Posada del Potro, het Palacio de Orive, de Escuela de Arte Mateo Inurria (aangekleed door de Belg Mark Colle) en het Palacio de la Merced waarin nu de Diputación de Córdoba in gehuisvest is.

Al met al een leuk en bloemrijk uitje naar een geweldige mooie stad, Córdoba. Meer informatie is te lezen op de website van het festival FLORA.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken