Córdoba viert het FLORA Festival Internacional de las Flores

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CÓRDOBA – Mocht je in de buurt zijn van de stad Córdoba tussen 19 en 28 oktober dan heb je geluk want je kunt dan genieten van het tweede FLORA Festival Internacional de las Flores ofwel bloemenfestival van de stad. In zes mooie ruimtes in oude gebouwen in het centrum van de stad is een combinatie te zien van de traditionele Patios de Córdoba en moderne internationale kunst. Alle met bloemen aangeklede en versierde ruimtes zijn gratis te bezoeken.

De zes ruimtes zijn aangekleed door zes uitgenodigde artiesten en samenwerkingsverbanden afkomstig uit de hele wereld. Het gaat om Carly Rogers uit Groot Brittannië, Hideyuki Niwa uit Japan, Lola Guerrera uit Spanje, Natalia Zhizhko uit Rusland, SHerlovell Yu uit China en de Belg Mark Colle.

Deze artiesten hebben verschillende unieke plaatsen in de stad Córdoba aangekleed met een unieke combinatie van bloemen, planten en kunst. Het gaat om o.a. het Museo Arqueológico de Córdoba, de Posada del Potro, het Palacio de Orive, de Escuela de Arte Mateo Inurria (aangekleed door de Belg Mark Colle) en het Palacio de la Merced waarin nu de Diputación de Córdoba in gehuisvest is.

Al met al een leuk en bloemrijk uitje naar een geweldige mooie stad, Córdoba. Meer informatie is te lezen op de website van het festival FLORA.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.