Russische man vermoordt ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia

Russische man vermoord ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia
Beeld: Diario Informacion

Russische man vermoordt ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – In de vroege dinsdagochtend heeft een 54-jarige man zijn 44-jarige voormalige echtgenote om het leven gebracht terwijl hun 11-jarige dochter ook in het appartement aanwezig was. Dit gebeurde rond 5.30 uur in een appartementencomplex gelegen in de Avenida de Valencia in het centrum van de kustplaats Denia aan de Costa Blanca.

In beide gevallen gaat het om personen met de Russische nationaliteit die gescheiden zijn terwijl de man een straatverbod heeft dat hij reeds twee keer eerder heeft verbroken. In dit geval wist de man via een ladder het appartement op twee hoog te bereiken en zijn vrouw te verrassen waarna hij haar heeft vermoord (volgens de regionale krant afgeslacht).

De 54-jarige Roman C. heeft zijn ex echtgenote Elena na enkele maanden haar met rust te hebben gelaten uiteindelijk om het leven gebracht. In het appartement waar Elena werd vermoord bevond zich op dat moment ook hun 11-jarige dochter die de man gelukkig niet heeft aangeraakt.

Buren belden de politie vanwege geluidsoverlast waarna men de dader ter plaatse kon aanhouden terwijl de dochter door specialisten verder geholpen werd. Elena is daarmee helaas alweer het 48e dodelijke slachtoffer van partnergeweld geworden in Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.