Russische man vermoordt ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia

Russische man vermoord ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia
Beeld: Diario Informacion

ALICANTE – In de vroege dinsdagochtend heeft een 54-jarige man zijn 44-jarige voormalige echtgenote om het leven gebracht terwijl hun 11-jarige dochter ook in het appartement aanwezig was. Dit gebeurde rond 5.30 uur in een appartementencomplex gelegen in de Avenida de Valencia in het centrum van de kustplaats Denia aan de Costa Blanca.

In beide gevallen gaat het om personen met de Russische nationaliteit die gescheiden zijn terwijl de man een straatverbod heeft dat hij reeds twee keer eerder heeft verbroken. In dit geval wist de man via een ladder het appartement op twee hoog te bereiken en zijn vrouw te verrassen waarna hij haar heeft vermoord (volgens de regionale krant afgeslacht).

De 54-jarige Roman C. heeft zijn ex echtgenote Elena na enkele maanden haar met rust te hebben gelaten uiteindelijk om het leven gebracht. In het appartement waar Elena werd vermoord bevond zich op dat moment ook hun 11-jarige dochter die de man gelukkig niet heeft aangeraakt.

Buren belden de politie vanwege geluidsoverlast waarna men de dader ter plaatse kon aanhouden terwijl de dochter door specialisten verder geholpen werd. Elena is daarmee helaas alweer het 48e dodelijke slachtoffer van partnergeweld geworden in Spanje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

12
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
martin

Willy, wat denk je van het niet gebruiken van komma’s! Hemeltergend!!@

Chantal

Willy, we wonen waarschijnlijk allemaal al te lang in Spanje om twee zinnen in het Nederlands zonder taalfouten te kunnen schrijven…

Ria

Beste Willy, misschien een ideetje om u af te melden, beter voor uw gemoedsrust en bloeddruk….
..

Hugo

De redactie moet dringend een taalcursus volgen… “dt”-fouten bij de vleet…

Freek

Gelukkig zijn de woord azijnpissers weer terug, dat is waarschijnlijk belangrijker
dan het dramatische drama dat zich heeft voor gedaan.

Willy

Freek toch ! Leer eerst een deftige zin schrijven !!

Zacharias de keijzer

Geachtte Willy ( 1 t teveel he? ) volgens mij doe jij niet veel met je leven! Wat een tjurk ben u! Wat maakt het nou uit iets te schrijven met dt, t of etc,als je het geschrevene leest
dan hoor je daar geen zak van!!!!! U had een muts moeten hebben,volgens mij loop je de hele dag in een jurk rond. Wat een slap gelummel allemaal. Fijne dag nog ,en struikel niet over je jurk Willemientje!!!!

Willy

Man toch, wat een zielige zinloze oerdomme debiele praat ! Diploma lager onderwijs behaald ???

peterenria2@hotmail.com

Wat een vreselijk drama. RIP voor Elena en heel veel sterkte voor wie ze dierbaar is. Speciaal voor haar dochtertje van 11 jaar jong , die een vreselijke traumatische ervaring heeft meegemaakt, haar mama is vermoord en dat door haar papa. Haar hele leven zal dit kind hiermee verder moeten , ik hoop dat ze hele goeie psychologische begeleiding zal krijgen en ook dat er mensen zijn die haar liefdevol op zullen vangen .

Eric

Op het gevaar af om hier voor alles en nog wat te gaan worden uitgemaakt: mijn ervaring met de Russen die in de Costa Blanca verblijven is niet al te best.

Lomp, onbeschoft en vooral arrogant. Weinig positiefs.

Willy

Ook op gevaar van . . . een zoveelste vette taalfout : “vermoord” in de titel moet “vermoordt” zijn . Doet de redactie dat opzettelijk ?

Willy

Eén is weinig, dus een tweede dt-fout zal de redactie geoordeeld hebben : een artikel verder “kind overleefd val”, moet zijn “overleeft” !

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.