Russische man vermoordt ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia

Oeps ... foto ontbreekt!

Russische man vermoordt ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – In de vroege dinsdagochtend heeft een 54-jarige man zijn 44-jarige voormalige echtgenote om het leven gebracht terwijl hun 11-jarige dochter ook in het appartement aanwezig was. Dit gebeurde rond 5.30 uur in een appartementencomplex gelegen in de Avenida de Valencia in het centrum van de kustplaats Denia aan de Costa Blanca.

In beide gevallen gaat het om personen met de Russische nationaliteit die gescheiden zijn terwijl de man een straatverbod heeft dat hij reeds twee keer eerder heeft verbroken. In dit geval wist de man via een ladder het appartement op twee hoog te bereiken en zijn vrouw te verrassen waarna hij haar heeft vermoord (volgens de regionale krant afgeslacht).

De 54-jarige Roman C. heeft zijn ex echtgenote Elena na enkele maanden haar met rust te hebben gelaten uiteindelijk om het leven gebracht. In het appartement waar Elena werd vermoord bevond zich op dat moment ook hun 11-jarige dochter die de man gelukkig niet heeft aangeraakt.

Buren belden de politie vanwege geluidsoverlast waarna men de dader ter plaatse kon aanhouden terwijl de dochter door specialisten verder geholpen werd. Elena is daarmee helaas alweer het 48e dodelijke slachtoffer van partnergeweld geworden in Spanje.

Ga naar de inhoud