skip to Main Content
Russische man vermoordt ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia
Diario Informacion

Russische man vermoordt ex in bijzijn 11-jarige dochter in Denia

ALICANTE – In de vroege dinsdagochtend heeft een 54-jarige man zijn 44-jarige voormalige echtgenote om het leven gebracht terwijl hun 11-jarige dochter ook in het appartement aanwezig was. Dit gebeurde rond 5.30 uur in een appartementencomplex gelegen in de Avenida de Valencia in het centrum van de kustplaats Denia aan de Costa Blanca.

In beide gevallen gaat het om personen met de Russische nationaliteit die gescheiden zijn terwijl de man een straatverbod heeft dat hij reeds twee keer eerder heeft verbroken. In dit geval wist de man via een ladder het appartement op twee hoog te bereiken en zijn vrouw te verrassen waarna hij haar heeft vermoord (volgens de regionale krant afgeslacht).

De 54-jarige Roman C. heeft zijn ex echtgenote Elena na enkele maanden haar met rust te hebben gelaten uiteindelijk om het leven gebracht. In het appartement waar Elena werd vermoord bevond zich op dat moment ook hun 11-jarige dochter die de man gelukkig niet heeft aangeraakt.

Buren belden de politie vanwege geluidsoverlast waarna men de dader ter plaatse kon aanhouden terwijl de dochter door specialisten verder geholpen werd. Elena is daarmee helaas alweer het 48e dodelijke slachtoffer van partnergeweld geworden in Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 12 reacties
 1. Willy, we wonen waarschijnlijk allemaal al te lang in Spanje om twee zinnen in het Nederlands zonder taalfouten te kunnen schrijven…

  1. Gelukkig zijn de woord azijnpissers weer terug, dat is waarschijnlijk belangrijker
   dan het dramatische drama dat zich heeft voor gedaan.

    1. Geachtte Willy ( 1 t teveel he? ) volgens mij doe jij niet veel met je leven! Wat een tjurk ben u! Wat maakt het nou uit iets te schrijven met dt, t of etc,als je het geschrevene leest
     dan hoor je daar geen zak van!!!!! U had een muts moeten hebben,volgens mij loop je de hele dag in een jurk rond. Wat een slap gelummel allemaal. Fijne dag nog ,en struikel niet over je jurk Willemientje!!!!

     1. Man toch, wat een zielige zinloze oerdomme debiele praat ! Diploma lager onderwijs behaald ???

 2. Wat een vreselijk drama. RIP voor Elena en heel veel sterkte voor wie ze dierbaar is. Speciaal voor haar dochtertje van 11 jaar jong , die een vreselijke traumatische ervaring heeft meegemaakt, haar mama is vermoord en dat door haar papa. Haar hele leven zal dit kind hiermee verder moeten , ik hoop dat ze hele goeie psychologische begeleiding zal krijgen en ook dat er mensen zijn die haar liefdevol op zullen vangen .

 3. Op het gevaar af om hier voor alles en nog wat te gaan worden uitgemaakt: mijn ervaring met de Russen die in de Costa Blanca verblijven is niet al te best.

  Lomp, onbeschoft en vooral arrogant. Weinig positiefs.

  1. Ook op gevaar van . . . een zoveelste vette taalfout : “vermoord” in de titel moet “vermoordt” zijn . Doet de redactie dat opzettelijk ?

   1. Eén is weinig, dus een tweede dt-fout zal de redactie geoordeeld hebben : een artikel verder “kind overleefd val”, moet zijn “overleeft” !

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken