skip to Main Content
Veel overlast door enorme regenval Costa Dorada zoals in Cambrils (video’s)
Facebook

Veel overlast door enorme regenval Costa Dorada zoals in Cambrils (video’s)

TARRAGONA – Het is slecht weer op veel plaatsen maar we wilden even laten zien hoe het tekeer gaat in de kustplaats waar ook de redactie achter de computer zit om het laatste nieuws te lezen over het slechte weer (als de stroom niet uitvalt). In dit geval gaat het over Cambrils, een geliefde badplaats bij veel lezers en de woon/werkplaats van de redactie van de SpanjeSites groep.

De normaal gesproken droge rivierbeddingen staan tot de rand vol met hevig stromend water dat uit de bergen richting de zee stroomt. Op Facebook, Twitter en andere sociale media worden video’s en foto’s gedeeld van de situatie zoals die op het moment van schrijven (dinsdagavond 20.45 uur) is. De rivierbedding staat op het punt uit zijn oevers te treden, iet dat al 25 jaar niet is gebeurd in Cambrils. De situatie kan alleen nog maar erger worden omdat er meer slecht weer aan komt.

De AP-7 snelweg tussen Cambrils en Vilaseca is afgesloten omdat beide weghelften blank staan. Het verkeer wordt omgeleid via de A-7 autoweg.

Ook op andere plaatsen zoals in Salou, Tarragona, Reus, Calafell en Torredembarra gaat het enorm tekeer met de regen en de gevolgen. Hieronder enkele video impressies.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
    1. Wat dacht U van het bergachtige achterland waar het regenwater zijn weg zoekt naar het laaggelegen kustgebied!

  1. We zijn net op tijd thuis van de Camping
    LA torre Delsol we hebben daat ook de eerste week we daar wren een behoorlijke bui gehad dat we met lucht bed door de paden konden drijven maar gelukkig was het 1 bui ver geleken met deze regen val ben ik blij thuis te zijn tot volgend jaar 😊

  2. Dit lijkt wel erger te worden ,ooit 1maal meegemaakt maar dan wel 30 jaar geleden in callafell. Verder altijd mooi weer gehad.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken