skip to Main Content
Vierjarig kind overleeft val in put in Alicante
Periodico de Villena

Vierjarig kind overleeft val in put in Alicante

ALICANTE – Het afgelopen weekend is een vierjarig kind gedeeltelijk in een put gevallen bij het Playa de la Almadraba strand in Alicante. Dit had kunnen uitdraaien op een drama zoals dat van de tweejarige Julen in Totalán (Málaga) afgelopen januari maar gelukkig kwamen de vierjarige Áxel en zijn ouders met de schrik vrij.

Afgelopen zaterdag rond 13 uur liep de vierjarige Áxel samen met zijn vader op een weg bij het Playa de la Almadraba strand. De jongen liep sneller dan zijn vader waarbij hij op een moment op een putdeksel stapte die los zat omdat deze verroest was. Voordat hij het wist viel hij in de pit maar staken zijn armen en hoofd nog boven de put uit.

Áxel’s vader liep zes meter achter de jongen en kon er met enige moeite in slagen om zijn zoon uit de anderhalve meter diepe put te halen zodat hij niet in het stromende water zou vallen met alle gevolgen van dien.

De vader bracht na de redding zijn zoon naar de eerste hulp waar ze constateerden dat de jongen slechts kleine verwondingen had. De vader wil wel actie ondernemen tegen de gemeente Alicante vanwege de slechte staat van de putdeksel die zich precies bij een stoep bevindt.

Foto’s: Periodico de Villena

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. In de provincie Huelva is men nu bezig met een inhaalslag wat betreft het opknappen van de wegen. Maar er zijn 10tallen wegen en straten waar al 12 jaar nooit iets aan gedaan is. Dus vol gaten en scheuren.

  2. Is echt schandalig hoe vaak dit voorkomt, al verschillende malen gebeurd en nog geen les uit geleerd. Trouwens is zo overal in spanje, bv op de weg als ze eens riolering putten aanleggen steken ze soms 15cm hoger dan wegdek zelf, en je rijd er je wagen op stuk, laten we dan maar zwijgen over de wegen zelf, sommigte. Orihuela Costa is al zolang ik hier woon 8j nog nooit hersteld geweest terwijl je echt van links naar rechts moet rijden om geen breuk met de wagen te hebben

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken