200.000 euro voor selfie-palen op Balearen eiland Menorca

200.000 euro voor selfie-palen op Balearen eiland Menorca
Beeld: Menorca-info.es

200.000 euro voor selfie-palen op Balearen eiland Menorca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MENORCA – De autoriteiten op het Balearen eiland Menorca hebben besloten de selfie-makende bezoekers (en inwoners) een handje te helpen met selfie-palen. Het gaat om een paal met daarin een steun voor een smartphone zodat je op afstand een selfie kunt nemen. De palen worden strategisch geplaatst op toeristische interesante locaties die fotogeniek genoeg zijn voor de selfie-makers.

De zogenaamde selfie-palen zijn onderdeel van het recent aangenomen plan ‘Menorca Reserva de Biosfera Turismo 0CO2’. Met dit plan wordt er gedurende drie jaar bijna 3 miljoen euro geïnvesteerd in activiteiten en ideeën om het ‘groene’ toerisme op Menorca te presenteren en promoten aan de bezoekers.

Wat in het plan echter het meeste opvalt zijn de ‘Take a selfie’ palen (postes) die op de meest toeristische en fotogenieke plaatsen geplaatst zullen worden en die 200.000 euro zullen kosten. Het is nog niet bekend om hoeveel selfie-palen het gaat maar het is in ieder geval wel iets waarmee Menorca zich onderscheidt van de andere Balearen eilanden.

Het doel van deze selfie-palen is niet alleen om de selfie-makende bezoekers en inwoners van het eiland een handje te helpen om de mooiste foto’s te maken maar ook om meer aanwezigheid te krijgen op de sociale media zoals Instagram of Facebook.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.