Zeven gewonden nadat dronken automobilist terras oprijdt op Tenerife

Zeven gewonden nadat dronken automobilist terras oprijdt op Tenerife
Beeld: Diario Aviso

Zeven gewonden nadat dronken automobilist terras oprijdt op Tenerife

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – Op het Canarische Eiland Tenerife zijn in de Avenida Francisco La Roche in de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife zeven mensen lichtgewond geraakt nadat zij getroffen werden door een dronken automobilist. De man reed met zijn witte Volkswagen een terras op nadat hij uit een tunnel kwam en de controle over zijn auto verloor. Wonder boven wonder is er niemand gestorven en gaat het om lichtgewonden.

Het ongeval vond zaterdagavond rond 22.15 uur plaats in het centrum van Santa Cruz de Tenerife. De politie kreeg een melding binnen dat iemand een terras op was gereden en dat er diverse gewonden waren. Meteen werd groot alarm geslagen maar het bleek om een dronken automobilist te gaan die de controle over zijn auto was kwijtgeraakt.

Diverse personen raakten daarbij gewond zoals een 31-jarige vrouw die lichtgewond raakte aan haar ribben en enkel en een andere 27-jarige vrouw, een 29-jarige vrouw en een 16-jarig meisje. Twee mannen van 23 en 19 jaar oud raakten ook lichtgewond en konden ter plaatse door het ambulancepersoneel geholpen worden.

De chauffeur van de witte volkswagen raakte slechts lichtgewond maar werd na een positieve blaastest naar het politiekantoor overgebracht. Een bijrijder sloeg op de vlucht nadat de terras op rijdende auto tot stilstand was gekomen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.