Zeven gewonden nadat dronken automobilist terras oprijdt op Tenerife

Zeven gewonden nadat dronken automobilist terras oprijdt op Tenerife
Beeld: Diario Aviso

Zeven gewonden nadat dronken automobilist terras oprijdt op Tenerife

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – Op het Canarische Eiland Tenerife zijn in de Avenida Francisco La Roche in de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife zeven mensen lichtgewond geraakt nadat zij getroffen werden door een dronken automobilist. De man reed met zijn witte Volkswagen een terras op nadat hij uit een tunnel kwam en de controle over zijn auto verloor. Wonder boven wonder is er niemand gestorven en gaat het om lichtgewonden.

Het ongeval vond zaterdagavond rond 22.15 uur plaats in het centrum van Santa Cruz de Tenerife. De politie kreeg een melding binnen dat iemand een terras op was gereden en dat er diverse gewonden waren. Meteen werd groot alarm geslagen maar het bleek om een dronken automobilist te gaan die de controle over zijn auto was kwijtgeraakt.

Diverse personen raakten daarbij gewond zoals een 31-jarige vrouw die lichtgewond raakte aan haar ribben en enkel en een andere 27-jarige vrouw, een 29-jarige vrouw en een 16-jarig meisje. Twee mannen van 23 en 19 jaar oud raakten ook lichtgewond en konden ter plaatse door het ambulancepersoneel geholpen worden.

De chauffeur van de witte volkswagen raakte slechts lichtgewond maar werd na een positieve blaastest naar het politiekantoor overgebracht. Een bijrijder sloeg op de vlucht nadat de terras op rijdende auto tot stilstand was gekomen.

Ga naar de inhoud