Samen met ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine! hebben we een leuke Sinterklaasactie

Samen met ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine! hebben we een leuke Sinterklaasactie
Beeld: Canva

Samen met ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine! hebben we een leuke Sinterklaasactie

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Het Sinterklaasfeest komt eraan en ook wij willen dat met jou als trouwe lezer vieren. Samen met het reis- en cultuurmagazine ESPANJE! geven we vijf gratis jaarabonnementen ter waarde van 22,95 euro weg …. maar daar moet je wel iets kleins voor doen!

De redactie van SpanjeVandaag zat te bedenken
Wat we jou willen schenken
Voor jou als trouwe fan van Spanje
Is dat natuurlijk het magazine ESPANJE!
Maak kans door een mailtje te sturen
En beleef veel mooie avonturen
Lees verder hoe je dat moet doen
Dan krijg jij misschien een jaar lang gratis ESPANJE! in je schoen

Maar hoe doe je dan mee met deze Sinterklaasactie? 

SpanjeVandaag mag van ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine! vijf jaarabonnementen ter waarde van 22,95 euro weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar redactie@espanje.nl met je adres en het woordje SINT in de onderwerpregel. (LET OP: mailen naar ESPANJE niet naar de redactie van SpanjeVandaag). Einddatum van deze actie is vrijdag 25 november 23.59 uur.

ESPANJE! is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld die vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. Het hoogwaardige kwaliteitsmagazine staat boordevol reisverhalen, wandel- en fietstips, stedentrips en boeiende columns. Daarnaast vind je er alles voor een Spaanse lifestyle – van exposities, films, cd’s en boeken tot trends, info over het kopen of huren van een huis in Spanje en heerlijke recepten. Met de Spaanse samenvattingen en tips van taalexperts kun je bovendien een woordje Spaans leren spreken of je Spaans opfrissen. 

Heb je niet gewonnen of wil je ESPANJE! aan iemand anders cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook. Regel HIER een abonnement op ESPANJE!

Uitslag en voorwaarden

ESPANJE! neemt je adres op in de nieuwsbrief om je te informeren over de uitslag. Heb je niet gewonnen, dan ontvang je een link waarmee je de komende editie van ESPANJE! met 2 euro korting op de winkelprijs kunt bestellen. Behoor je tot de winnaars, dan ontvang je nog voor 5 december de eerste editie in de bus. Met daarin onder andere:

Game of Thrones in Baskenland
Baskenland is vooral bekend vanwege het Guggenheim Museum in Bilbao en de sterrenrestaurants en pinchosbarretjes van San Sebastián. Tussen deze twee steden gaat in de provincie Gipuzkoa een wondere wereld schuil vol verborgen baaien waar de flyschstranden en rotsen je terugvoeren naar een ver verleden. 

Roadtrip door Catalonië
Over bochtige, verlaten wegen, dwars door indrukwekkende natuur en glooiende wijnvelden. Langs pittoreske dorpjes, imposante bouwwerken en charmante badplaatsen. Samen met haar gezin reed Annebeth Vis het eerste deel van de Grand Tour van Catalunya. Van haar eigen woonplaats Barcelona naar de zuidelijk gelegen stad Tarragona.

Camino de Santiago: Populairder dan ooit
In 1998 werd de de Camino de Santiago gelopen door zo’n 30.000 pelgrims, in de eerste negen maanden van 2022 waren dat er al meer dan 350.000. Schrijver Huib Afman liep een combinatie van de Camino Aragonés en de befaamde Camino Francés en geeft tips.

Isla Bonita: La Palma
Prachtige stadjes, schitterende wandelroutes en exotische planten. La Palma heeft veel meer te bieden dan de vorig jaar door lava en as bedekte landschappen. Niet voor niets wordt dit Canarische eiland La Isla Bonita genoemd. Nu het hier rustiger is, is het misschien juist wel dé tijd om te gaan.

Kamperen in de wijngaarden van Ribera del Duero
Een camping runnen in het buitenland? Het is voor veel mensen een droom. Deze droom kwam uit voor Lisanne van Duijn, die als 31-jarige een camping beheert in de wijnstreek Ribera del Duero. Ze geeft volop tips om deze wijnstreek te ontdekken. En bovendien kun je een week op haar Camping Riberduero winnen door mee te doen aan onze prijsvraag.

Meefeesten met Moros y cristianos
Overal in de provincies Alicante, Murcia en Valencia wordt Moros y Cristianos groots gevierd met optochten, toneelspel, lekker eten en concerten. Maar er kan er maar een de grootste zijn. En dat is Villena. Daar lopen elk jaar meer dan twaalfduizend mensen mee in de parades. Een van hen is de Nederlander Feike Veldman en wij mochten met hem mee. Maar wat vieren ze eigenlijk en waarom?

Het Joodse verleden van het Alhambra
Waarom bevindt zich midden in het Alhambra de leeuwenfontein, het symbool van het jodendom? We weten wel veel over de laatste sultan van Granada, Boabdil, die in 1492 de sleutels van het Alhambra moest overhandigen aan de katholieke koningen. Veel minder bekend is dat in 1492 alle joden Spanje uit moesten. Het decreet werd getekend in het hart van het Alhambra, in de Gezantenzaal. In dit tweede deel van onze serie over het Alhambra ontdekken we het joodse verleden van de stad en het paleis.

Deze editie ligt tot begin januari in de winkel en kun je HIER bestellen.

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud