Videoclip Spaanse zangeres Rosalía en Billie Eilish in 48 uur 16 miljoen keer bekeken

Videoclip Spaanse zangeres Rosalía en Billie Eilish in 48 uur 16 miljoen keer bekeken
Beeld: Son

Videoclip Spaanse zangeres Rosalía en Billie Eilish in 48 uur 16 miljoen keer bekeken

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Natuurlijk wisten beide wereldbekende zangeressen dat het een grote hit zou worden en dat is dan ook gebeurt. De nieuwe videoclip van het lied ‘Lo vas a olvidar’ van de Spaanse inmiddels wereldberoemde zangers Rosalía en de Amerikaanse popsensatie Billie Eilish heeft in slechts 48 uur tijd bijna 16 miljoen kijkers getrokken.

En dat is dan alleen de videoclip zoals hieronder te zien op YouTube want op de sociale media zoals de profielen van beide zangeressen spreekt men over meer dan 7 miljoen views in slechts 17 uur tijd.

Rosalía en Billie Eilish presenteerden afgelopen donderdag 21 januari een nieuw lied vol spijt en gebroken harten voor het Amerikaanse tienerdrama televiseiserie Euphoria (HBO). Het is het eerste lied waarin de Amerikaanse ster Billie Eilish in het Spaans zingt.

Weliswaar is het niet de eerste keer dat Billie Eilish in het Spaans zingt want dat deed ze al meerdere keren op sociale media maar het is wel de eerste keer dat ze dat officieel in een lied doet. Uiteraard is het Spaans voor de uit Barcelona komenden zangeres Rosalía geen probleem die ook al meerdere nummers in het Engels heeft gezongen.

Euphoria is een Amerikaanse tienerdrama-televisieserie gemaakt en geschreven door Sam Levinson voor HBO, losjes gebaseerd op de Israëlische miniserie met dezelfde naam. Het volgt een groep middelbare scholieren door hun ervaringen met seks, drugs, vriendschappen, liefde, identiteit en trauma en is een succes op HBO.

Ga naar de inhoud