Videoclip Spaanse zangeres Rosalía en Billie Eilish in 48 uur 16 miljoen keer bekeken

Videoclip Spaanse zangeres Rosalía en Billie Eilish in 48 uur 16 miljoen keer bekeken
Beeld: Son

Videoclip Spaanse zangeres Rosalía en Billie Eilish in 48 uur 16 miljoen keer bekeken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Natuurlijk wisten beide wereldbekende zangeressen dat het een grote hit zou worden en dat is dan ook gebeurt. De nieuwe videoclip van het lied ‘Lo vas a olvidar’ van de Spaanse inmiddels wereldberoemde zangers Rosalía en de Amerikaanse popsensatie Billie Eilish heeft in slechts 48 uur tijd bijna 16 miljoen kijkers getrokken.

En dat is dan alleen de videoclip zoals hieronder te zien op YouTube want op de sociale media zoals de profielen van beide zangeressen spreekt men over meer dan 7 miljoen views in slechts 17 uur tijd.

Rosalía en Billie Eilish presenteerden afgelopen donderdag 21 januari een nieuw lied vol spijt en gebroken harten voor het Amerikaanse tienerdrama televiseiserie Euphoria (HBO). Het is het eerste lied waarin de Amerikaanse ster Billie Eilish in het Spaans zingt.

Weliswaar is het niet de eerste keer dat Billie Eilish in het Spaans zingt want dat deed ze al meerdere keren op sociale media maar het is wel de eerste keer dat ze dat officieel in een lied doet. Uiteraard is het Spaans voor de uit Barcelona komenden zangeres Rosalía geen probleem die ook al meerdere nummers in het Engels heeft gezongen.

Euphoria is een Amerikaanse tienerdrama-televisieserie gemaakt en geschreven door Sam Levinson voor HBO, losjes gebaseerd op de Israëlische miniserie met dezelfde naam. Het volgt een groep middelbare scholieren door hun ervaringen met seks, drugs, vriendschappen, liefde, identiteit en trauma en is een succes op HBO.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.