Ryanair website en app voor onderhoud uit de lucht! (UPDATE)

ATTENTIE: Ryanair website en app voor onderhoudswerkzaamheden uit de lucht!
Beeld: Ryanair.com / twitter

Ryanair website en app voor onderhoud uit de lucht! (UPDATE)

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De website en smartphone app van Ryanair zijn onbereikbaar. Als je naar de website gaat of de app opent dan verschijnt de ‘maintenance’ ofwel onderhoudspagina. Op Twitter meldt Ryanair dat het om een gepland onderhoud gaat op 23 en 24 maart voor zowel de website als de smartphone app. Het boeken, inchecken en bekijken van boarding passen is niet mogelijk.

UPDATE donderdag 24 maart 6.00 uur: de website doet het weer en de onderhoudspagina is verdwenen.

Volgens Ryanair zullen de website en smartphone app vanaf woensdag 23 maart vanaf 19 uur voor meerdere uren niet beschikbaar zijn. Er wordt volgens Ryanair gewerkt aan de website. Dat betekent dus automatisch dat de reizigers niets kunnen doen online. 

Het is niet mogelijk een vliegticket te boeken, het is niet mogelijk om een reis aan te passen of iets extra te boeken, het is ook niet mogelijk om je boarding pass te bekijken en dus ook niet mogelijk om de reisdocumenten te laten zien voor aanvang van de reis.

Waarom deze ‘maintenance’ precies nu moet gebeuren en ook nog eens op een tijdstip dat duizenden mensen gebruik maken van de app en website, is ons niet bekend want dat wordt door Ryanair ook niet bekend gemaakt. 

Is er wellicht sprake van een cyberaanval, wordt al gespeculeerd op internet. Hoe dan ook, Ryanair is via de website en app niet te bereiken vanaf woensdag 23 maart 19 uur en voor meerdere uren waarbij niet bekend is hoelang men met het onderhoud bezig is.

Ga naar de inhoud