Voor bijna 16 euro zo vaak als je wilt naar de bioscoop in Zaragoza

Voor bijna 16 euro zo vaak als je wilt naar de bioscoop in Zaragoza
Beeld: Cinesa & Canva

Voor bijna 16 euro zo vaak als je wilt naar de bioscoop in Zaragoza

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Het is gebruikelijk om seizoensabonnementen beschikbaar te hebben in voetbal, theater of opera. Vanaf april 2023 zal dit ook beschikbaar zijn in de bioscoopzalen van Cinesa, die met een baanbrekend initiatief komen. Dit bedrijf heeft twee complexen met zalen in Zaragoza, een in het winkelcentrum Puerto Venecia en een in het winkelcentrum Grancasa, en heeft het programma ‘Unlimited Card’ bedacht.

Het voorstel is eenvoudig en direct: vanaf 15,90 euro per maand kan de gebruiker onbeperkt naar de bioscoopzalen van dit bedrijf gaan. Dit is een zeer aantrekkelijk aanbod, omdat kaartjes meestal tussen de 7 en 8 euro per sessie kosten. De ‘Unlimited Card’ is verkrijgbaar vanaf april via de website van Cinesa en bij de kiosken en kassa’s van hun bioscopen.

Er komen twee formaten: ‘Estándar’ voor 15,90 euro/maand en ‘Luxe’ voor 18,90 euro/maand. Je kunt per maand of per jaar betalen met een jaarlijks bedrag van 149 euro/jaar (Estander) en 189 euro/jaar (Luxe). Daarna kun je naar alle nieuwe bioscoopfilms gaan waarbij er ook exclusieve voorstellingen zullen zijn voor houders van de ‘Unlimited Card’.  Daarnaast krijgen houders van deze speciale kaart ook kortingen zoals bij menu’s.

De vraag is nu natuurlijk of andere bioscoopzalen in Spanje zullen volgen. Waarschijnlijk zullen andere bioscopen afwachten wat de resultaten zijn van Cinesa in Zaragoza om daarna te beslissen of ook zij een vast bedrag per maand/jaar gaan invoeren. Het zal in ieder geval voor de bioscoop fans een extra aanvulling zijn op de zogenaamde ‘Fiesta del cine’ die regelmatig plaatsvindt in heel Spanje met voor bepaalde tijd extra goedkope bioscoopkaartjes. Deze zal in 2023 waarschijnlijk weer plaatsvinden in mei of juni.

Ga naar de inhoud